Lajittele Purina-pakkauksesi

Lajittele Purina-pakkauksesi yhteistyössä kanssamme ja tue näin kodittomia eläimiä

Pyrimme muuttamaan pakkauksiamme niin, että ne tukevat kestävää kehitystä. Tämän vuoksi pyrimme tarjoamaan kierrätettäviä pakkauksia koko valikoimaamme viimeistään vuoteen 2025 mennessä. Samaan aikaan investoimme myös infrastruktuuriin ja sponsoroimme osana muovipakkausten uutta elämää yhtä Euroopan nykyaikaisinta joustomuovien kierrätyslaitosta, joka sijaitsee Ängelholmin ulkopuolella Ruotsissa. Haluamme myös tukea kuluttajia, jotta sinä asiakkaanamme voisit lajitella jätteesi oikealla tavalla mahdollisimman helposti. Siksi teemme yhteistyötä Bowerin kanssa! Yksinkertaisten lajitteluohjeiden lisäksi saat bonuksen, kun kierrätät tyhjät pakkauksesi. Voit muuttaa saamasi pisteesi rahaksi tai lahjoittaa ne ympäri Ruotsia oleville eläintarhoille, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme. Bower Appin avulla voit vaikuttaa positiivisesti ja auttaa sekä yhteistä maailmaamme että kodittomia eläimiä, jotka tarvitsevat lisähoitoa odottaessaan omaa rakastavaa kotiaan. Jokaista tekemääsi lahjoitusta kohden Purina lahjoittaa kymmenen annosta ravitsevaa ja täyttävää ruokaa SEY. Yhdessä voimme saada aikaan jotain, jolla on todellista merkitystä!

Lajittele jätteesi ja auta kodittomia eläimiä

Lajittele jätteesi ja auta kodittomia eläimiä

Kumppanuutemme Bowerin kanssa on osa palapeliä, jota rakennamme matkallamme kohti kestävää kehitystä. Yhdessä kanssasi kuluttajana haluamme saada aikaan jotain, jolla on todellista merkitystä, ja jokaisella pienellä askeleellakin on merkitystä! Kiitos siitä, että tulet mukaan tähän toimintaan. Klikkaa tästä lisätietoja siitä, kuinka voit ladata BOWERAPPIN jo tänään!

Purina Friskies & Bower

Purina Friskies & Bower

Tiesitkö, että koirille ja kissoille tarkoitettu Friskies-tavaramerkkimme antaa sinulle ja lemmikillesi viisi lupausta? Yksi niistä koskee pakkauksiamme. Siksi olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Bowerin kanssa myös Friskies-tavaramerkin osalta. LISÄTIETOJA LUPAUKSESTAMME JA KUMPPANUUDESTAMME.

Investoimme ruotsalaiseen infrastruktuuriin muovin kierrätyksen lisäämiseksi

Investoimme ruotsalaiseen infrastruktuuriin muovin kierrätyksen lisäämiseksi

Olemme ylpeitä voidessamme osallistua Euroopan nykyaikaisimpiin kuuluvan, TMR:n rakentaman joustavan muovin kierrätyslaitoksen rahoitukseen. Uuden laitoksen avulla koko lemmikkieläinruokateollisuudessa useampi pakkaus saa uuden elämän. Saat lisätietoja TÄSTÄ.

Näin lajittelet pakkauksemme

Näin lajittelet pakkauksemme

Haluatko saada jo nyt tietoa siitä, mitä voit tehdä tyhjillä Purina-pakkauksilla? Tutustu sivustoomme, josta saat tietoa jätteiden oikeasta lajittelusta. Tämän tiedon löydät TÄSTÄ.

Kestävän kehityksen matkamme

Kestävän kehityksen matkamme

Voit olla varma siitä, että käytämme resursseja tehokkaasti koko ruo'an tekemän matkan ajan maatilalta lemmikin ruokakuppiin ja raaka-aineet kasvattavasta maaperästä ravinnon tuottaviin laitoksiimme saakka. Lisätietoja siitä, mitä Purina tekee kestävän kehityksen edistämiseksi, löydät TÄSTÄ.

Ravitsemus on toimintamme ydintä, mutta se ei suinkaan ole kaikki se, mitä teemme. Uskomme tekevämme enemmänkin sellaista, mikä on tärkeää - lemmikkien, niitä rakastavien ihmisten sekä koko yhteisen maailmamme hyväksi. Siksi pyrimme saamaan aikaan kymmenellä eri alueella jotain sellaista, jolla on myös merkitystä. Yksi näistä alueista ovat pakkauksemme.

Käy kumppaneidemme verkkosivuilla: