Mitä lemmikkisi antaa sinulle?

Jaa oma tarinasi ja lahjoitat samalla 10 ruoka-annosta kodittomille eläimille. Lisäksi voit voittaa koko vuoden koiran- tai kissanruoat Purinalta.

Osallistu kilpailuun alla
{{ testimonials.form.testimonial_description }}

{{ testimonials.form.media_limit_error }}

{{ testimonials.form.media_limit }}
{{ testimonials.thank_you_page.list_button }}
{{ testimonials.form.browser_support }}

AUTAMME KODITTOMIA LEMMIKKEJÄ

Lemmikit ovat PURINA®, intohimo. Siksi teemme muutakin kuin valmistamme tuotteitamme, jotta pitäisimme lupauksemme auttaa rakastavia lemmikinomistajia antamaan lemmikeilleen kaiken tarvittavan, pitääkseen nämä terveinä ja onnellisina. Koemme velvollisuudeksemme kehittää ja tukea hyviä aatteita, edistää lemmikinhoidon korkeimpia standardeja, estää eläimiin kohdistuvia julmuuksia ja jakaa tietojamme ja kokemuksiamme muiden kanssa.#WeAreBetterWithPets
sey
10 lupaustamme

10 LUPAUSTAMME

Lemmikkimme tuottavat meille paljon iloa. Siksi teemme kaikkemme, että myös niillä olisi kaikki hyvin. Tämä tarkoittaa ravinteikasta, laadukasta ruokaa, mutta myös paljon muuta. Tuemme esimerkiksi paikallisia eläinsuojeluyhdistyksiä, pyrimme edistämään mahdollisuuksia ottaa koira mukaan töihin Suomessa, tiedotamme vastuullisesta lemmikin pidosta ja pyrimme vähentämään pakkaustemme ympäristövaikutuksia. Teemme tämän voidaksemme antaa oman osamme lemmikeille ja yhteiskunnalle.

#WeAreBetterWithPets