Koirarodut

Koirarodut

Lisätietoja eri tyyppisistä koiraroduista

Lisätietoja eri tyyppisistä koiraroduista

Vinttikoiran hoito

Vinttikoira on leikkisä ja huippunopea pikajuoksija, joka rakastaa jahtaamista ja metsästää ennen kaikkea näkönsä, ei hajuaistinsa avulla. Tärkeänä osana vinttikoiran hoitoon kuuluu, että sen antaa harjoittaa luonnollisia viettejään.
LUE LISÄÄ

Paimenkoiran hoito

Paimenkoirat ovat täynnä energiaa ja rakastavat ulkoilua säässä kuin säässä. Koira rakastaa yhteisiä koulutus- ja leikkihetkiä kanssasi, mutta kuinka voit varmistaa, että näiden erityislaatuisten rotujen edustajat pysyvät iloisina ja tyytyväisinä?
LUE LISÄÄ

Terrierien ja mäyräkoirien hoito

Terrierit ja mäyräkoirat ovat aivan erityisiä koiria, jotka rakastavat juoksemista, tutkiskelua, jahtaamista ja kaivamista. Pienestä koostaan huolimatta niistä löytyy paljon rakkautta ja mahtavan peräänantamaton luonne.
LUE LISÄÄ

Laumanvartijakoirat ja niiden hoito

Laumanvartijakoirat ovat luonteeltaan itsenäisiä ja rentoja ja fysiikaltaan erittäin kestäviä. Ne rakastavat kaikenlaista säätä ja pitävät mielellään perhettään silmällä kaikenlaisissa ympäristöissä.
LUE LISÄÄ

Kääpiökoirat

Nimensä mukaisesti erittäin pienikokoiset kääpiökoirat ovat mahtavia seuralaisia. Ne viettävät mielellään aikaa omistajansa kanssa ja luovat yleensä läheisen suhteen yhteen ihmiseen. Kääpiökoiran kiintymyksestä on palkintona uskollisuutta, ystävyyttä ja paljon iloa!
LUE LISÄÄ

Onnellinen lintukoira

Lintukoirat ovat fiksuja, iloisia ja yhteistyöhaluisia koiria, jotka ovat yleensä helppoja koulutettavia ja mahtavia koko perheen lemmikkejä.
LUE LISÄÄ

Onnellinen pystykorva

Pystykorvia on kaiken kokoisia ja mallisia, mutta niillä on kuitenkin tietyt yhteiset piirteet: pörheä turkki, itsevarma luonne ja hellyydenkaipuu.
LUE LISÄÄ

Oikean koiran valinta

Koiran terveydelle ja energiatasolle on tärkeää antaa sille oikeanlaista ravintoa, mutta aivan yhtä tärkeää koiran hyvinvoinnille ja onnellisuudelle on tarjota sille henkistä ravintoa!
LUE LISÄÄ

Ajokoiran hoito

Kuten nimikin jo kertoo, ajokoira ajaa riistaa ja saattaa seurata hajua pitkiäkin matkoja. Koira rakastaa etsimisleikkejä ja kestävyytensä ansiosta se on täydellinen kaveri pitkille lenkeille.
LUE LISÄÄ