Tule mukaan ja tue paikallista eläinsuojeluasi!

Me Purinalla uskomme lemmikkien hyvinvointia tukevaan ravitsemukseen.
Siksi tuemme eläinsuojeluyhdistyksiä ympäri maata ruoka-annoksilla, jotka auttavat kissoja ja koiria voimaan paremmin. Voit myös osallistua ja tukea, jokainen euro on merkittävä eikä mikään summa ole liian pieni.


Ketä haluat tukea?Näin voit lahjoittaa:


1: Avaa Mobile Pay -sovellus ja kirjoita SEY: n Mobile Pay -numero 77772
2: Syötä lahjoitettava summa
3: Kirjoita siihen, mitä haluat tukea, esim. "Auta poistamaan kissojen kodittomuutta"
4:Hyväksy lahjoitus Mobile Paylla
5: Valmis! Eläinten ystäviltä toisille - kiitos osallistumisestasi!

mobile pay

Eikö sinulle ole Mobile Payta?

Lisää maksuvaihtoehtoja löydät osoitteesta https://sey.fi/lahjoita/. Muista merkitä maksusi kohde myös sitä kautta lahjoittaessasi. Näin lahjoituksesi menee perille oikeaan kohteeseen. Kiitos!


Adoptiotarinoita ja muita vinkkejä

Boris

Talo täynnä rakkautta! Barbro ja Boris

Tämä on Boris ja Barbro, duo, jotka löysivät toisensa, kun molemmat tarvitsivat sitä eniten. "Boris oli elänyt karua elämää ennen kuin hän päätyi eläinsuojaan. Olin menettänyt tyttäreni koiran ja tunsin olevani yksinäinen, mutta liian vanha hankkiakseni oman lemmikin. Perheeni keksikin ihanan kompromissin: adoptoimme koiran yhdessä. Ihastuin Borisiin ja hänen valppaaseen ilmeeseensä! Hän rikastuttaa elämääni valtavasti ja pitää minut nuorena tempuillaan. Toivon, että meillä on vielä monia hienoja vuosia yhdessä - koska meillä on niin paljon rakkautta jaettavana!

Alice

Lemmikit antavat meille iloa! Malin ja Alice

Tässä on Alice, nelijalkainen ilontuoja, joka tekee Malinin jokapäiväisestä elämästä valoisampaa. "Adoptoin Alicen eläinsuojasta kesäkuussa. Siitä lähtien elämä on tuntunut erityisen merkitykselliseltä. Alice antaa minulle niin paljon iloa ja vähentää ahdistustani valtavasti. Hän tulee minua vastaan ovella, vaikka olen ollut vain kylpyhuoneessa ja tuo aina hymyn kasvoilleni.

Vuoteen 2023 mennessä 10 suurinta markkina-aluettamme Euroopassa tukee adoptio-ohjelmia ja -järjestöjä lemmikkien adoptiomäärien lisäämiseksi.

Me Purinalla valitsemme kaikki raaka-aineet tarkkaan ja haluamme myös olla avoimia niiden suhteen.

Kissan adoptoimisella on lukuisia hyötyjä. Olet antamassa lemmikille uuden mahdollisuuden hyvään perhe-elämään – kaikki eläimet ansaitsevat sen mahdollisuuden.

Uuden mahdollisuuden ja rakastavan kodin tarjoaminen eläimelle on mainio juttu, mutta aikuisen kodinvaihtajan toivottaminen osaksi perhettä voi tuoda mukanaan suuria etuja.

#WeAreBetterWithPets