GOURMET® Gold

12089747_gourmet_Gold_Delic_Fish_Spinach_bechamel_sauce_85g

Delicatesse Merikalaa pinaatti-béchamel kastikkeessa

GOURMET® Gold Purinalta on ylpeä tuodessaan markkinoille aterian, joka sisältää mehevää kalaa maistuvassa kastikkeessa. Huolella valituista raaka-aineista taidolla valmistetut annokset takaavat, että joka aterialla on tarjolla mureita, maistuvia paloja, joista nirsoinkin kissa pitää. Nämä täysipainoiset ateriat tyydyttävät kissasi rakkauden kalaan. Paloja täydentää mehevä kastike, ja jokaisessa palassa on kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet. Ateriat on pakattu 85 gramman purkkeihin, mikä takaa tuoreen makuelämyksen joka aterialla. Kuinka sellaista voisi vastustaa?

Tarkka valmistusprosessi varmistaa parhaan maun, tuoreuden ja laadun

Saatavana 85 gramman purkissa, joten annos on aina tuore ja korkealaatuinen – joka aterialla

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta merikalaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, viljoja, maitoa ja maitotuotteita, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, kasviksia (0,5 % kuivattua pinaattia, vastaa 7 % pinaattia kastikkeessa), sokereita.

Kosteus: 79,0 %, Proteiini: 10,0 %, Rasva: 2,5 % Hehkutusjäännös: 3,0 % Raakakuitu: 0,1 %.

KY/kg: A-vitamiini: 660; D3-vitamiini:100; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23,2; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,6; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,5; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 38;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 4 purkkia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.