GOURMET® Gold

DÉLICATESSE SISÄLTÄÄ NAUTAA & KANAA TOMAATTIKASTIKKEESSA

DÉLICATESSE NAUTAA JA KANAA TOMAATTIKASTIKKEESSA

GOURMET® Gold Purinalta on ylpeä tuodessaan markkinoille aterian, joka sisältää meheviä naudan- ja kanapaloja herkullisessa kastikkeessa. Huolella valituista raaka-aineista taidolla valmistetut annokset takaavat, että joka aterialla on tarjolla mureita, maistuvia paloja, joista nirsoinkin kissa pitää. Täysipainoiset ateriat tyydyttävät kissasi rakkauden herkullisiin makuihin. Paloja täydentää mehevä kastike, ja jokaisessa palassa on kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet. Ateriat on pakattu 85 gramman purkkeihin, mikä takaa tuoreen makuelämyksen joka aterialla. Kuinka sellaista voisi vastustaa?

Mureita, laadukkaita paloja, jotka on valmistettu huolellisesti ainutlaatuisen maun luomiseksi.

Saatavana 85 gramman purkissa, jossa annos on joka kerta tuore ja laadukas

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 6 %, kanaa 8 %), kasviproteiinitiivisteitä, viljoja, kasviksia (2,8 % tomaattitiivistettä, vastaa 4 % tomaattia kastikkeessa), kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 81,0 %, Proteiini: 10,0 %, Rasva: 2,8 % Hehkutusjäännös: 2,6 %, Raakakuitu: 0,1 %.

KY/kg: A-vitamiini: 625; D3-vitamiini: 95; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 21,9; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,28; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,3; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 36;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 4 purkkia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.