Latz juhlii 30-vuotissynttäreitään

Juhlan kunniaksi Latz etsii kaltaisiaan – eli Suomen lahjakkaimpia, fiksuimpia ja hauskimpia kissoja. Onko sinun kissassasi riiviöpotentiaalia? Löytyykö kotoasi parkour-kissa, kissanero tai suloisen hullunkurinen kissa, jonka edesottamuksia katsellessa ei voi kuin nauraa? Onnittele Latzia jakamalla video tai kuva oman kissatalenttisi tempauksista tunnisteella #LatzTalent, niin voit voittaa Haibike SDURO Trekking 4.0 -sähköpyörän omaksesi! Tutustu kilpailusääntöihin

Upeita palkintoja kuukausittain!

Palkitsemme parhaan videon tai kuvan lähettäjän kuukausittain Haibike SDURO Trekking 4.0 sähköpyörällä. Kilpailu on voimassa helmi, maalis- ja huhtikuun ajan, eli pääpalkintoja jaetaan kolme kappaletta. Lisäksi raatimme jakaa koko kilpailun ajan tuotepaketteja kunniamaininnan ansaitseville lahjakkuuksille.

Tiesitkö, että sähkömoottorilla varustettu polkupyörä on mainio menopeli, joka päihittää auton monessa tilanteessa? Moottorin avustamana pitempikin matka taittuu ripeästi, ja samalla saat liikuntaa ja raitista ilmaa – Latz suosittelee lämpimästi!

Latz 30 vuotta

Suomalaisten kissojen suosikki on hurmannut vastustamattomilla ruoilla jo 30 vuoden ajan. Latz on fiksu pikku riiviö, joka tekee mitä vain saadakseen lempiruokiaan ja yllättää omistajansa kerta toisensa jälkeen kekseliäisyydellään. Latz tietää, että kissoilla on kivempaa ja riiviöillä riittää aina hyviä ideoita. Tule mukaan synttärijuhlintaan jakamalla oma riiviömäinen kissavideosi tai -kuvasi!