INDOOR

Runsaasti Kalkkunaa ja Täysjyväviljaa

Product details

TIETOJAIndoor
  • Kuidut poistavat todistetusti kaksinkertaisen määrän karvoja vatsasta vain 14 päivässä*
  • Sisältää sikuria, luonnollista raaka-ainetta, joka todistetusti vähentää hiekkalaatikon hajua
  • Kissa pysyy hoikkana ja hyväkuntoisena oikeanlaisen rasva-proteiini-suhteen ansiosta
  • Korkealaatuiset raaka-aineet edesauttavat ruoansulatusta
  • Tasapainoiset kivennäisaineet edistävät virtsateiden terveyttä


Pääasiassa sisätiloissa elävät kissat käyttävät paljon aikaa itsensä pesemiseen, sillä se auttaa niitä rentoutumaan ja pitämään turkin puhtaana. Tämän seurauksena muodostuu kuitenkin usein karvapalloja, jotka voivat aiheuttaa epämukavaa oloa. Sisäkissat myös loikoilevat ja nukkuvat enemmän, ja ovat siten fyysisesti vähemmän aktiivisia. Näin niiden energiantarve voi laskea, minkä vuoksi sisäkissat ovatkin alttiimpia painonnousulle. PURINA ONE Indoor Formula on kehitetty erityisesti sisäkissojen tarpeisiin, ja se auttaa vähentämään karvapallojen muodostumista. Sen on todistettu edistävän karvojen poistumista ruoansulatuskanavasta runsaan kuitupitoisuutensa ansiosta. Ravinnon sisältämä sikuri on laadukas luonnollinen raaka-aine, jonka on todistettu vähentävän kissahiekkalaatikon pahaa hajua. Se edistää suoliston mikroflooran tasapainoa ja tukee ruoansulatusjärjestelmän terveyttä. Ruoan proteiini-rasva-suhde ja ruokintaohjeet auttavat myös pitämään kissan hyvässä kunnossa.

*Purina-tutkimus

MITÄ SE
SISÄLTÄÄ?

Ravintoaineet:

Proteiini: 34,0 %
Rasva: 13,0 %
Hehkutusjäännös: 7,5 %
Raakakuitu: 6,0 %
Omega-6-rasvahapot: 2,0 %

Koostumus:

Kalkkunaa (17 %), täysjyvävehnää (17 %), kuivattua siipikarjaproteiinia, maissia, soijajauhoa, maissigluteenia, vehnägluteenia, eläinrasvaa, kuivattua juurikaskuitua, luonnollista kuivattua sikurijuurta (2 %), kivennäisiä, uutetta (johon lisätty kuumakäsiteltyä Lactobacillus Delbrueckii- ja Fermentum-jauhetta 0,025 %), hiivaa.

Vitamiinit:

A-vitamiini 36 960 KY/kg
D3-vitamiini 1 200 Ky/kg
E-vitamiini 460 KY/kg
C-vitamiini 140 mg/kg
Tauriini 780 mg/kg

RUOKINTAOHJEET

Päivittäinen annossuositus (g/pv):

KISSAN PAINO NORMAALI
AKTIIVISUUSTASO
ALEMPI
AKTIIVISUUSTASO
2–4 kg 35–70 g 30–60 g
4–6 kg 70–105 g 60–90 g
6–8 kg 105–140 g 90–120 g

Päivittäiset annossuositukset tulee sopeuttaa sääolosuhteiden sekä kissan aktiivisuuden ja kunnon mukaan. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.