PRO PLAN® ERINOMAISTA RAVINTOA PITKÄAIKAISEN TERVEYDEN HYVÄKSI

PRO PLAN® on erinomaista ravintoa, jonka hyödyt kissoille on tieteellisesti todistettu.

PRO PLAN® on erinomaista ravintoa kissallesi, sillä jokaisen reseptin perustana on täydellinen ja tasapainoinen yhdistelmä kaikkia hyvän terveyden kannalta tärkeimpiä ravintoaineita. PRO PLAN® on valmistettu huolellisesti valituista, laadukkaista ja helposti sulavista ainesosista.

PRO PLAN® -sarjan tuotteet on tieteellisesti suunniteltu parantamaan kissan pitkäaikaista terveyttä. 350 eläinlääkäristä ja ravitsemusasiantuntijasta koostuva tiimimme on todistanut, että tietyt ainesosien yhdistelmät vaikuttavat kissojen terveyteen pitkällä aikavälillä. Nämä ravinneyhdistelmät - kuten OPTIRENAL® - tekevät PRO PLAN®ista kissojen ravitsemuksen edelläkävijän.

Lue lisää: OPTISTART®, OPTIRENAL® ja LONGEVIS®

PRO PLAN LONGEVIS®-ravintoyhdiste tukee todistetusti tärkeimpiä elintoimintoja. LONGEVIS® on ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä, joka sisältää antioksidantteja, prebiootteja sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Pidentää TODISTETUSTI* tervettä elämää ja parantaa yli 7-vuotiaiden kissojen elämänlaatua.

*Tutkimukseen osallistui 90 kissaa, jotka olivat iältään 7-17-vuotiaita. Löydökset perustuvat kissoihin, joita ruokittiin pelkästään ruokavaliolla johon oli lisätty LONGEVIS-ravintoyhdistettä. Vertailuryhmän kissoja ruokittiin kontrolloidulla ruokavaliolla. Eurooppalainen patentti EP1637041B1.

LONGEVIS on saatavilla edistyksellisessä PRO PLAN ADULT 7+ -tuotteessa, joka tukee kissojen tärkeimpiä elintoimintoja yli 7-vuotiailla kissoilla.

LONGEVIS-ravintoyhdistettä sisältävä edistyksellinen PRO PLAN ADULT 7+ -ruoka tukee yli 7-vuotiaden kissojen tärkeimpiä elintoimintoja .

OPTIRENAL® on ainutlaatuinen ravintoyhdiste, joka edistää munuaisten terveyttä. OPTIRENAL® on tieteellisesti suunniteltu ravintoyhdiste, joka sisältää aminohappoja, tärkeitä rasvahappoja ja antioksidantteja.

Nämä PRO PLAN-valikoimaan kuuluvat, kissojen erityistarpeisiin räätälöidyt tuotteet sisältävät OPTIRENAL-ravintoyhdistettä:

ADULT – erinomainen yleisravinto aikuisten kissojen kokonaisterveyden ylläpitoon

STERILISED - paljon proteiinia sisältävä, vähärasvainen ruokavalio leikatuille kissoille. Virtsan pH tasapainotettu.

DELICATE – erikoisresepti aikuisille kissoille, joilla on herkkä ruuansulatus tai jotka ovat nirsoja

HOUSECAT - Aikuille sisäkissoille: mukautettu kaloritaso ja karvapallojen muodostumisen minimointi

Kissanpennuille

OPTISTART®in avulla PRO PLAN tukee todistetusti kissojen luonnollista vastustuskykyä.

OPTISTART edistää todistetusti kissanpentujen suoliston terveyttä ja vähentää ruoansulatushäiriöitä, sillä sen maidosta tehty uute auttaa tasapainottamaan suoliston flooraa ja tukee suoliston vastustuskykyä.

PRO PLAN JUNIOR on tasapainoinen täysravinto, joka sisältää OPTISTART-ravintoyhdistettä ja tukee kissanpentujen tervettä kehitystä 6 viikosta vuoden ikään.

Mitä ruokavalioita kissallesi on suositeltu