Kodittomat koirat

Pyrimme tukemaan aatteita, jotka edistävät lemmikkien oltavia ja estävät niihin kohdistuvaa julmuutta. Haluamme auttaa kodittomia koiria löytämään kodin.
1
1
1

Intohimomme on tehdä lemmikkien elämistä parempia. Haluamme myös tarjota kissojen ja koirien omistajille kaiken tarvittavan, jotta he voivat pitää lemmikkinsä terveinä ja onnellisina. Pidämme vastuunamme tukea erilaisia aatteita jotka pyrkivät edistämään lemmikkien oltavia ja estämään niiden kaltoinkohtelua sekä niihin kohdistuvaa julmuutta. Vastuisiimme kuuluu myös kodittomien koirien auttaminen.

Haluamme auttaa koiria löytämään uuden kodin

Löytöeläimet ovat iso eläinsuojeluongelma Suomessa. Noin neljä tuhatta koiraa tilastoidaan kodittomaksi joka vuosi, tälläkin hetkellä sadat hylätyt koirat ympäri Suomea etsivät uutta kotia itselleen.

Me Purinalla haluamme auttaa kodittomia koiria löytämään sopivan kodin itselleen. Olemme mukana tukemassa useita eri yhdistyksiä ja järjestöjä Suomessa, jotka jakavat arvomme, ja työskentelevät kodittomien koirien parissa.

Tavoitteemme on tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa ja luoda pitkäkestoisia suunnitelmia, joista on todellista, konkreettista hyötyä niin lemmikeille kuin niitä rakastaville ihmisille. Kumppaneidemme avulla voimme panostaa etenkin ennaltaehkäisevään työhön, joka takaa lemmikeille paremmat oltavat. Avustamme kumppaneitamme mm. lemmikkiruoka- ja rahalahjoituksilla, sekä kasvattamalla tietoisuutta esim. erilaisten tapahtumien kautta.

Purina tukee Suomessa Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:tä, ja on yhteistyössä kodittomat.info sivuston-kanssa kehittänyt sovelluksen, joka auttaa ihmisiä, jotka haluavat adoptoida kodittoman lemmikin, löytämään juuri heille sopivan kissan tai koiran.

2

Suomessa on useita järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka pyrkivät suojelemaan eläinten oikeuksia ja auttavat myös kodittomia koiria. Voit tutustua järjestöihin tarkemmin heidän kotisivuillaan:

Miten sinä voit olla avuksi?

Meidän mielestä jokainen koditon koira ansaitsee lämpimän ja rakastavaisen kodin, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita että kodittoman koiran adoptointi sopisi ihan kaikille. Voit olla avuksi kodittomille koirille tekemällä lahjoituksen mainituille yhdistyksille, ja olet myös mukana tukemassa yhdistysten toimintaa ostamalla Purinan tuotteita. Toki kodittoman koiran adoptointi on myös mahdollista, mikäli olet hankkimassa koiraa ja se sopii elämäntilanteeseesi. Lue lisää koiran adoptoinnista.

4