Osallistu Purina ONEn 3 viikon testiin ja huomaa näkyvät vaikutukset koirasi hyvinvoinnissa- Rahat Takaisin -Takuu!

Mahtava ruokahalu

Purina ONEn koostumus on innovatiivinen yhdistelmä pehmeämpiä suikaleita ja rapeita nappuloita, joita koirasi rakastaa!

3 viikon testi alkaa, kun koirasi on siirtynyt kokonaan Purina ONEn käyttäjäksi. Muistathan tehdä muutokset koirasi ruokavalioon vähitellen, jotta sen ruoansulatus ehtii tottua uuteen ruokaan.

Päivä 1+

Elinvoimaa ja energiaa

Purina ONE -täysravinto sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia. Tuotteet vastaavat koirasi ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin ja antavat sille lisää energiaa ja elinvoimaa.

Viikko 1+

Terve ruoansulatus

Purina ONE -tuotteet ovat erittäin hyvin sulavia ja niiden koostumus edistää ravinteiden tehokasta imeytymistä – mikä näkyy pienempinä ja kiinteämpinä jätöksinä.

Viikko 2+

Kiiltävä turkki, pehmeä iho, kirkkaat silmät

Purina ONE -ravinnon sisältämien tärkeiden vitamiinien ja kivennäisten sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappojen ansiosta koirasi turkki kiiltää, iho tuntuu pehmeältä ja silmät ovat kirkkaat.

Viikko 3+

Terve ja onnellinen

Purina ONE -ravinnon ainutlaatuinen vitamiini- ja antioksidanttiyhdistelmä tukee koirasi luonnollista vastustuskykyä ja auttaa koiraa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

3 viikon jälkeen

Aloita 3 viikon testi nyt!

Auta koiraasi olemaan terve, onnellinen ja elinvoimainen, vain 3 viikossa.

Valitse koirallesi parhaiten sopiva ruoka

Rahat takaisin -takuu:


Korkealaatuinen Purina ONE -tuotesarja sisältää vain tarkkaan valikoituja raaka-aineita, ja sen innovatiivinen resepti on kehitetty vastaamaan koirien makutottumuksia. Toivomme, että sinä ja koirasi pidätte tuotteistamme ja nautitte 3 viikon testistä! Jos jostain syystä et kuitenkaan ole tyytyväinen ostamaasi Purina ONE -tuotteeseen, haluamme kuulla sinusta. 

Lähetä meille kuva ostokuitista sekä selvitys siitä, miksi et ollut tyytyväinen tuotteeseen, niin hyvitämme tuotteen ostohinnan. Liitä mukaan myös tiedot tuotteen ostopäivästä, -paikasta ja hinnasta sekä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi IBAN-muodossa. Toimita tiedot liitteineen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Hyvitys maksetaan tilillesi 2–3 viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

Rahat takaisin -takuuta voi hyödyntää vain kerran/kotitalous. Palautuksen enimmäismäärä on kolmen viikon testiin tarvittava ruokamäärä (2 x 1,5 kg pakkaus tai 3 x 800 g pakkaus). Toimitettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja käytetään ainoastaan tämän kampanjan yhteydessä käsitelläksemme hyvityspyyntösi.