UUDEN TUOTESARJAN ESITTELY: OPTINUTRITION

Tuotesarja on valikoimamme edistynein ja tehokkain ravintoaineyhdistelmä, jonka kehityksessä on hyödynnetty uusinta tutkimustietoa koirien ravinnontarpeesta.

MITEN EROAMME MUISTA?

Mielestämme mikään yksityiskohta ei ole liian vähäpätöinen, kun kyseessä on koirasi hyvinvointi. Emme koskaan tingi ainesosien laadusta ja turvallisuudesta. Ne ovat aina etusijalla Purina® PRO PLAN® tuotteissamme.

KOIRANPENTU TULEE UUTEEN KOTIIN

Viimeinkin se tapahtuu. Tuot koiranpennun kotiin. Haluat, että pentu nauttii elämästä täysillä ensi hetkistä alkaen. Me autamme sinua siinä.

KOIRANPENNUN TERVEYSTARKISTUKSET

Koira pitää viedä säännöllisesti eläinlääkärille, ja se on madotettava ja rokotettava. Pidä silmällä pennun terveyttä ja tarkkaile sen yleisvointia.

VALITSE LEMMIKILLESI SOPIVA RUOKA

Purina® PRO PLAN® -tuotesarja perustuu OPTINUTRITION-konseptiin. Tuotteiden koostumus on kohdennettu koiran erikoistarpeiden mukaan.

LEMMIKKISI RAVITSEMUSTARPEET

Koirasi tarvitsee terveellistä ruokaa alusta alkaen. Pennun täysipainoinen kasvu aikuiseksi ja vahvaksi koiraksi edellyttää oikeiden ravintoaineiden saamista pentuiässä.

PENNUN KOULUTTAMINEN

Hyvän koulutuksen avulla pennusta kasvaa tottelevainen ja luonteeltaan ystävällinen lemmikki. Esittelemme muutamia koulutustapoja, joita noudattamalla saat pennun kanssa hienoja tuloksia aikaan.

HERKÄN RUUANSULATUSELIMISTÖN HOITO

Onko koirasi ruuansulatuselimistö parhaassa mahdollisessa kunnossa? Syökö se mielellään? Kasvaako koirasi normaalisti ja vaikuttaako se hyvinvoivalta ja iloiselta? Koirat ovat erilaisia. Monet koirat kärsivät kuitenkin herkästä vatsasta.