PENTU NAUTTII ELÄMÄSTÄ TÄYSILLÄ

Viimeinkin se tapahtuu. Tuot koiranpennun kotiin. Haluat, että pentu nauttii elämästä täysillä ensi hetkistä alkaen. Me autamme sinua siinä.

His protection is healthy digestion

Tieteellisen tutkimuksen perusteella kehitetty Purina® PRO PLAN® auttaa omistajaa ruokkimaan koiraansa oikein kaikissa kehitysvaiheissa. Se on hyvän terveyden perusta ja erinomainen alku pennun elämälle.

Purina® PRO PLAN® on ainutlaatuisen tieteellisen kehityksen tulos. Purina® on jo yli 85 vuoden ajan ollut koiranruoka-alan edelläkävijä. Purinan® ravitsemuksen ja ravintotieteen tutkijat, eläinlääkärit ja eläinten käyttäytymisen asiantuntijat ovat tehneet uraauurtavaa tutkimusta koirien terveydestä ja ravinnosta. Haluamme auttaa sinua oppimaan kuinka ruokkia uusi pentusi kunnolla ja siten edistää sen terveyttä ravitsemuksen avulla.

His protection is healthy digestion

Uskomme, että tärkein koiran terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttava tekijä on huolehtiva ja motivoitunut omistaja. Mielestämme paras tapa tukea koiran kasvua ja elämänlaatua on tutkimustiedon ja -tulosten saattaminen koiran omistajan ulottuville. Koiran omistajina tiedämme, että lemmikin ottaminen merkitsee myös elinikäisen vastuun ottamista. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet olemaan mukana sinun ja lemmikkisi elämässä tarjoamalla tuotteita ja tukea koiran eri elämänvaiheisiin.

His protection is healthy digestion