MITEN EROAMME MUISTA?

LAATU NÄKYY YKSITYISKOHDISSA

Mielestämme mikään yksityiskohta ei ole liian vähäpätöinen, kun kyseessä on koirasi hyvinvointi. Emme koskaan tingi ainesosien laadusta ja turvallisuudesta. Ne ovat aina etusijalla Purina® PRO PLAN® -tuotteissamme.

Dog Image

Toimintamme päämäärä on selkeä: haluamme olla kasvattajan ja koiran tukena kaikissa elämänvaiheissa. OPTINUTRITION-tuotteidemme myönteiset vaikutukset on todistettu tieteellisesti. Jokainen ainesosa ja ravitsemuksellinen koostumus on valittu siten, että sillä on tunnistettava myönteinen vaikutus koiran terveyteen.

Tutkimus- ja tuotekehitysyksikkömme tekee jatkuvasti uraauurtavaa tutkimustyötä koirien ja omistajien hyväksi. Tieteelliset läpimurtomme ovat saaneet kansainvälisen tutkijayhteisön tunnustusta, ja tutkimustuloksiimme on viitattu useissa vertaisarvioiduissa julkaisuissa.

Purinan kehittämä valmistusteknologia säilyttää raaka-aineiden maun ja ravintoarvot. Tämä takaa tuotteidemme korkean ravitsemuksellisen laadun. PRO PLAN® -tuotesarja sisältää parhaita ainesosia, joilla on pitkäaikaisia myönteisiä terveysvaikutuksia.