PERIAATTEEMME

Meillä on kuusi periaatetta, jotka tekevät Purina® Pro Plan® -tuotteista ainoalaatuisia.

1. SINÄ OLET AVAINASEMASSA

Uskomme, että tärkein koiran hyvinvointiin vaikuttava tekijä on huolehtiva ja motivoitunut omistaja. Meistä paras tapa tukea koiran kasvatusta on tutkimustiedon ja -tulosten saattaminen koiran omistajan eli sinun ulottuvillesi

Dog Image

2. PARHAAT SAAVUTUKSET ON TEHTY YLITETTÄVIKSI

Tutkimme jatkuvasti uusia alueita, joilla voimme auttaa lemmikkejä ja niiden omistajia. "Riittävän hyvä" ei kelpaa meille. Tämän vuoksi lemmikkieläinten ruokia koskevat EU:n standardit ovat meille pikemminkin kehitystyön lähtökohta kuin päämäärä. Tuotteemme eivät ole pelkästään standardien mukaisia vaan ylittävät niiden vaatimukset.

Dog Image

3. SINÄ TUNNET KOIRASI PARHAITEN

Olet oman koirasi paras asiantuntija. Tämän vuoksi järjestämme laajoja kuluttajatutkimuksia lemmikkien omistajille. Tutkimuksissa on selvinnyt, että koiranomistajat tarvitsevat eniten tukea koiran ruuansulatuselimistön terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Tästä syystä kehitimme OPTIDIGESTin.

Dog Image

4. INNOVOINNIN PITÄÄ OLLA TARKOITUKSENMUKAISTA

Keskitämme tutkimuksen ja tuotekehityksen tuotteisiin, joiden myönteiset vaikutukset voidaan todistaa tieteellisesti. Emme lisää tuotteisiin mitään perusteettomasti, eivätkä tuotteet sisällä lisättyjä väriaineita.

Dog Image

5. KOIRAN KEHITYSTÄ PITÄÄ TUKEA KOKO SEN ELINIÄN AJAN

Koiran omistajina ja koiraihmisinä tiedämme, että lemmikin ottaminen merkitsee myös elinikäistä vastuuta. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet olemaan mukana sinun ja lemmikkisi elämässä tarjoamalla tukea ja koiran eri elämänvaiheisiin sopivia tuotteita.

Dog Image

6. RAVITSEMUS ON YKSI KOIRAN PERUSTARPEISTA

Ravitsemus on lähtökohta sille, että lemmikkisi voi nauttia elämästä täysillä. Yhtä tärkeää on koiran kouluttaminen, jotta elämä sen kanssa on tasapainoista ja iloista. Tämän vuoksi jaamme voimavarojamme myös tiedottamiseen ravitsemuskysymysten lisäksi esimerkiksi pennun hoidosta.

Dog Image