Active-wet-range

Purina ONE Small Dog -märkäruoka pienille koirille < 10 kg Active

Pienellä koirallasi on erityiset ravitsemustarpeet. Purina One Small Dog -tuotesarja sisältää korkealaatuisia aterioita, jotka sulavat helposti ja sopivat koirasi pieneen suuhun. Purina ONE Small Dog < 10 kg Active -märkäruoka on kehitetty yli 1-vuotiaiden ja paljon liikkuvien pienten koirien tarpeisiin. Koirasi voi joka aterialla nauttia 100 % tasapainoisesta ja maukkaasta täysravinnosta, joka sisältää pehmeitä, mureita paloja ja kasviksia.

Kokeile herkullisia makuvaihtoehtoja:

– Ankkaa, pastaa ja vihreitä papuja kastikkeessa

– Nautaa, perunaa ja porkkanaa kastikkeessa

Pakkauskoot: 100g, 4 x 100 g
Proteina-de-elevada-qualidade

Korkealaatuista proteiinia koirasi aktiiviseen elämäntapaan
Purina-ONE-Mini-FGÇácil-digestGêåo

Helposti sulavaa ruokaa pienille koiraroduille
Purina-ONE-Mini-Weight-Control-Pequenos-pedaa¦üos

Pieneen suuhun sopivia pieniä, pehmeitä paloja

Ankkaa, pastaa ja vihreitä papuja kastikkeessa:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta ankkaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kasviperäisiä tuotteita, leipomotuotteita (1 % kuivattua pastaa, vastaa 5,9 %:a kypsennettyä pastaa), kasviksia (0,6 % kuivattuja vihreitä papuja, vastaa 5,4 %:a vihreitä papuja), kivennäisiä, sokereita, öljyjä ja rasvoja.

Nautaa, perunaa ja porkkanaa kastikkeessa:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kasviperäisiä tuotteita, kasviksia (0,8 % kuivattua perunaa, vastaa 7,2 %:a perunaa, 0,8 % kuivattua porkkanaa, vastaa 7,2 %:a porkkanaa), kivennäisiä, sokereita, öljyjä ja rasvoja.

  • Kosteus: 76,4 %,
  • Proteiini: 12,3 %,
  • Rasva: 4,7 %,
  • Hehkutusjäännös: 1,9 %,
  • Raakakuitu: 1,3 %

KY/kg: A-vitamiini 1 690; D3-vitamiini : 235; E-vitamiini : 255. mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 62,7; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,93; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 6,1; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 8,7;Sinkkisulfaatti monohydraatti: 111;