""

Purinan lupaukset

Lupauksia, joilla on vaikutusta

Ruoka on toimintamme keskiössä, mutta teemme paljon muutakin. Olemme sitoutuneet tekemään enemmän merkityksellisiä asioita lemmikkien, eläinihmisten ja yhteisen planeettamme hyväksi. Siksi keskitymme lunastamaan Purinan 6 lupausta, jotka keskittyvät eläimiin, yhteisöihin ja ympäristöön kohdistuviin aloitteisiin.

TBD

Vuoden 2030 tavoitteemme
100 % LUPAUKSISTAMME SAAVUTETTUINA

Tutustu lupauksiimme ja siihen, kuinka ne auttavat parantamaan lemmikkien elämää, ja yhteisöjen ja ympäristön hyvinvointia.

Lupauksia, joilla on vaikutusta, jo vuodesta 2016

Vuonna 2016 kuulimme ensin lemmikinomistajia, eläinlääkäreitä, alan mielipidejohtajia, kestävyysasiantuntijoita ja lemmikkien hyvinvoinnista vastaavia henkilöitä, ja heidän näkemystensä perusteella tunnistimme osa-alueet, joihin osallistumalla voisimme itse vaikuttaa asioihin. Tämä auttoi Purinan alkuperäisen 10 yhteiskuntalupauksen laatimisessa.

Nyt olemme laajentaneet näkökantaamme ja asettaneet uusia tavoitteita yllä olevien 6 uuden Purina-lupauksen muodossa.

Alta voit lukea, missä menemme alkuperäisen 10 lupauksen suhteen.

Aiemmat 10 Purina ja yhteiskunta -lupaustamme

Lanseerasimme alkuperäiset lupauksemme vuonna 2016, jolloin ne tunnettiin nimellä 10 Purina ja yhteiskunta -lupausta. Olemme seuranneet suoritustamme, josta voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

Vuoden 2021 saavutuksemme

""

Vuoden 2020 Purina ja yhteiskunta -raportti

Julkaisimme viimeisimmän Purina ja yhteiskunta -raporttimme vuonna 2021, jossa olemme ottaneet huomioon vuoden 2020 loppuun mennessä saavuttamamme saavutukset. Ulkoisesti vahvistettu raportti kertoo yksityiskohtaisesti, millaista toimenpiteitä ja tapaustutkimuksia aiempaan 10 Purina ja yhteiskunta -lupaukseemme liittyy.

Lue raportti

""