forskning

100 vuotta uraauurtavaa tutkimusta lemmikkien terveyden hyväksi

Purina on ollut kissan- ja koiranruokatutkimuksen tiennäyttäjä pian sadan vuoden ajan. Kuvittele maailma, jossa ravinteikas, herkullinen ravinto auttaa lemmikkejä elämään pidempään. Teemme joka päivä töitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Pyrkimyksemme on tehdä lemmikkien ja niitä rakastavien ihmisten elämästä parempaa.

Me Purinalla uskomme vakaasti, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä. Yksi suurimmista toiveistamme on, että voisimme tehdä elämästä nelijalkaisten ystävien kanssa mahdollisimman hyvää. Siksi olemme alusta alkaen tehneet merkittäviä panostuksia kehitys- ja tutkimustyöhön. Jo vuonna 1926 perustimme maailman ensimmäisen lemmikkieläinten ravintoon keskittyneen tutkimuskeskuksen, ja sen jälkeen olemme olleet monessa asiassa ensimmäisiä, ja olemme ylpeitä siitä. Lemmikit tuovat elämäämme paljon hyvää, ja haluamme vastavuoroisesti palkita niitä.

Tutkimustyö ja innovatiiviset tuotteet ovat muodostaneet merkittävän osan DNA:tamme, ja vuonna 2018 otimme uuden harppauksen: perustimme maailmanlaajuisen Purina Institute ‑ tutkimuslaitoksen, jonka tarkoitus on edistää koirien ja kissojen ravitsemusta. Purina Institute ‑ yhteisöön kuuluu yli 500 eläinlääkäriä, ravitsemusasiantuntijaa, eläintenhoidon ammattilaista, mikrobiologia, biokemistiä ja immunologia. Moniammatillinen tiimimme toimii kahdeksassa kehitys- ja tutkimuskeskuksessa eri puolilla maailmaa.

optiage

OptiAge

Ikääntyvien koirien kuivaravinto sisältää ravintoaineiden yhdistettä, jonka on osoitettu lisäävän ikääntyvien koirien aivotoimintaa ja auttavan niitä pysymään aktiivisina ja valppaina pidempään.

Ravinto sisältää MCT-rasvaa (keskipitkiä triglysereitä sisältävää öljyä), joka muuntuu helposti energiaksi. Purina Instituten tutkimus osoitti, että ikääntyneiden koirien kognitiiviset toiminnot olivat selvästi paremmalla tasolla, kun ne saivat MCT-pitoista ravintoa. OptiAge on markkinoiden ensimmäinen koiranruoka, jonka oli osoitettu kliinisesti tukevan koiran kognitiivista toimintaa.

Lue lisää täältä

longevis

LongeVis

Ravinto auttaa ikääntyvää kissaasi elämään pitkän ja terveen elämän ja edistää munuaisten ja virtsateiden toimintaa. Ravinto sisältää tauriinia, välttämätöntä aminohappoa, joka vahvistaa kissan tärkeimpiä elintoimintoja. Purina oli ensimmäinen yritys, joka lisäsi tauriinia kissanruokiinsa – jo vuonna 1961.

Lue lisää täältä

fortiflora

Fortiflora – koirille ja kissoille

FortiFlora-lisäravinnetta on saatavana koirille ja kissoille. FortiFlora auttaa lisäämään hyödyllisten suolistobakteerien määrää, parantamaan koiran ulosteen laatua ja minimoimaan kissoilla luonnollisesti esiintyvää ripulia.

FortiFlora sisältää maitohappobakteereita, joita esiintyy kaikkien terveiden eläinten suolistossa myös luonnostaan. Purinan ainutlaatuinen mikrokapselointitekniikka varmistaa sen, että elävät bakteerit pysyvät hengissä varastoinnin aikana ja että ne selviävät hengissä kulkiessaan vatsan läpi suolistoon. Silloin niistä on eniten hyötyä nelijalkaisille perheenjäsenillemme.

Lue lisää täältä

fortiflora

NeuroCare

Ravinto epilepsiaa sairastaville korille, joilla on siihen lääkitys.

Ravinto sisältää MCT-rasvaa (keskipitkiä triglysereitä sisältävää öljyä), joka vaikuttaa myönteisesti aivo- ja hermotoimintaan.

Lue lisää täältä

optistart

OptiStart (koirille ja kissoille)

Ternimaitoa sisältävä ravinto koiran- ja kissanpennuille. Maito sisältää ravintoaineita ja runsaasti vasta-aineita, jotka tukevat ja vahvistavat vastustuskykyä.

Lue lisää täältä

liveclear

LiveClear

Kissanruoka, jonka ennaltaehkäisevä, varma ja yksinkertainen menetelmä auttaa vähentämään allergeenien määrää kissankarvoissa.LiveClear on yli kymmenen vuoden uraauurtavan tutkimuksen tulos. Se vähentää yleisimmän kissa-allergeenin, Fel D1:n määrää keskimäärin 47 prosenttia kolmen viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Tutkimustyömme merkkihetkiä

1926: Purina
perustaa maailman ensimmäisen koirien tutkimuskeskuksen.

1998: Purina
toi ensimmäisenä markkinoille hydrolysoidun ravinnon, joka auttaa koirien ja kissojen ruoka-aineallergioiden hoidossa.

2000: Purina
toi ensimmäisenä markkinoille runsasproteiinisen ja vähähiilihydraattisen ravinnon, joka on tarkoitettu kissan diabeteksen hallintaan.

2010: Purina
toi ensimmäisenä markkinoille koiranruoan, jonka on osoitettu kliinisesti parantavan koiran kognitiivisia toimintoja.

Lisätietoja Purina Instituten uraauurtavasta tutkimustyöstä täältä!