GOURMET®

GOURMET®-valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat elämän hienoimpia asioita. Valikoimassa - Gold, Perle, Mon Petit ja A La Carte – on tarjolla monia eri makuja ja koostumuksia, joista jokaista on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa. ​ ​
GOURMET tekee kaikkensa vastatakseen kissasi toiveisiin ja tarjotakseen hänelle ainutlaatuisen makuelämuksen, joka tyydyttää sen hienostunutta makua joka päivä.

Miksi GOURMET ?

GOURMET®-valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat elämän hienoimpia asioita. Valikoimassa - Gold, Perle, Mon Petit ja A La Carte – on tarjolla monia eri makuja ja koostumuksia, joista jokaista on saatavilla kätevissä kerta-annoksissa.
GOURMET tekee kaikkensa vastatakseen kissasi toiveisiin ja tarjotakseen hänelle ainutlaatuisen makuelämuksen, joka tyydyttää sen hienostunutta makua joka päivä.

GOURMET kissanruoat

GOURMET Gold: Gourmet Gold tarjoaa laajan valikoiman ruokia, jotka hemmottelevat hyvän ruuan asiantuntijoita eri koostumuksilla ja mauilla joka päivä. Laadukkaat ainesosat on huolellisesti valmistettu hemmottelemaan kissojen hienostuneita makuaisteja.

GOURMET Perle: Kissasi on todellinen hyvän ruuan asiantuntija, joten joskus hänen houkuttelunsa voi olla todellinen haaste. GOURMET Perle tarjoaa hienostuneita reseptejä, jotka on suunniteltu tyydyttämään kissasi vaativa maku vastustamattomilla elämyksillä joka päivä.
Jokaisessa GOURMET Perle -pussissa on hienoiksi minifileiksi leikattuja mureita liha- tai kalaherkkupaloja, valmistettuna huolellisesti valituista ainesosista. Myöntyminen tähän viettelykseen on puhdas nautinto kissallesi.

GOURMET Mon Petit: Pienemmät annokset, enemmän valikoimaa. GOURMET Mon Petit on valikoima GOURMET-reseptejä, joiden laaja makuvalikoima on suunniteltu erityisesti kissasi nautinnoksi juuri oikean kokoisina annoksina: hienoja liha- tai kalaleikkeitä herkullisessa kastikkeessa muodostavat erinomaisen aterian.
GOURMET'n intohimolla valmistettu GOURMET Mon Petit on saatavilla 50 gramman pusseissa, jolloin jokainen kissasi ateria voidaan tarjota ja syödä heti tuoreeltaan. GOURMET Mon Petit... lajitelma maukkaita aterioita juuri sopivina annoksina.

GOURMET A La Carte: Todellinen hyvän ruuan asiantuntija ansaitsee vain hienoimpia makuelämyksiä. Siksi GOURMET on luonut A La Carten: GOURMET-kokin inspiroimia hienostuneita luomuksia. Herkulliset liha- tai kalaleikkeet on taidokkaasti yhdistetty valikoituihin ainesosiin, kuten vihanneksiin, riisiin tai pastaan, ja viimeistelty vastustamattomiksi kulinaristisiksi elämyksiksi. Gourmet A La Carte, GOURMET-kokin innoittamia maukkaita reseptejä joka päivälle.