PRO PLAN CAT

​​Ymmärrämme, että kissasi on tärkeä sinulle, ja sen ruokkiminen oikealla ruokavaliolla on tärkeä osa siitä huolehtimista. Koska kissan tarpeet vaihtelevat koko sen elämän ajan, PRO PLAN® tarjoaa valikoiman erinomaista ravintoa kissan jokaiseen elämänvaiheeseen. Lue lisää täältä

Ymmärrämme, että kissasi on tärkeä sinulle, ja sen ruokkiminen oikealla ruokavaliolla on tärkeä osa siitä huolehtimista. Koska kissan tarpeet vaihtelevat koko sen elämän ajan, PRO PLAN® tarjoaa valikoiman erinomaista ravintoa kissan jokaiseen elämänvaiheeseen.

PRO PLAN® tarjoaa erinomaista ravintoa, jonka hyöty kissoille on tieteellisesti todistettu. ​​

PRO PLAN® on erinomaista ravintoa kissallesi, koska jokaisen reseptin perustana on täysi ja tasapainoinen seos kaikkia hyvän terveyden tärkeimpiä ravintoaineita. PRO PLAN® on valmistettu huolellisesti valituista, laadukkaista ja helposti sulavista ainesosista.

PRO PLAN® -reseptit on tieteellisesti suunniteltu vaikuttamaan kissan terveyteen pitkäkestoisesti. 350 eläinlääkäristä ja ravitsemusasiantuntijasta koostuva tiimimme on todistanut, että tietyt ainesosien yhdistelmät vaikuttavat kissojen pitkäkestoiseen terveyteen. Nämä ainesosayhdistelmät - kuten OPTIRENAL® - asettavat PRO PLAN®in kissojen ravitsemuksen kärkeen. ​

Lue lisää OPTISTARTISTA®, OPTIRENALISTA® ja LONGEVISISTA®
LONGEVIS®

PRO PLANIN on todistettu tukevan kissan tärkeimpiä elintoimintoja LONGEVIS®in avulla.
LONGEVIS® on ainutlaatuinen ravintoainesekoitus, joka sisältää antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja, sekä TODISTETUSTI* pidentää tervettä elämää ja parantaa yli 7-vuotiaiden kissojen elämänlaatua.

*Tutkimukseen osallistui 90 kissaa, jotka olivat iältään 7-17-vuotiaita. Löydökset perustuvat kissoihin, joita ruokittiin pelkästään LONGEVISIN sisältävällä ruokavaliolla, ja kissoihin, joita ruokittiin kontrolloidulla ruokavaliolla. Eurooppalainen patentti EP1637041B1.

LONGEVISIA on saatavilla PRO PLAN ADULT 7+ tuotteessa, joka tukee kissojen tärkeimpiä elintoimintoja yli 7-vuotiailla kissoilla.

OPTIRENAL® 

Aikuisille kissoille

PRO PLANIN on todistettu edistävän munuaisten terveyttä OPTIRENALIN® avulla

OPTIRENAL® on ainutlaatuinen resepti, joka edistää munuaisten terveyttä. OPTIRENAL® on tieteellisesti suunniteltu yhdistelmä ainesosia, mm. aminohappoja, tärkeitä rasvahappoja ja antioksidantteja.

OPTIRENALIA on saatavilla monissa PRO PLAN-tuotteissa, jotka on räätälöity erityisesti aikuisten, steriloitujen, herkkien ja sisäkissojen vaatimuksiin

ADULT – erinomainen yleisravinto aikuisten kissojen terveyden ylläpitoon

STERILISED - paljon proteiinia ja vähän rasvaa sisältävä ruokavalio steriloiduille kissoille. Tasapainottaa virtsan pH-tasoa.

DELICATE– erikoisresepti aikuisille kissoille, joilla on herkkä ruuansulatus tai nirso ruokahalu

HOUSECAT - Aikuisten sisäkissojen terveyden ylläpitoon mukautettu kaloripitoisuus ja karvapallojen muodostumista ehkäisevä resepti

OPTISTART® 

Kissanpennuille

PRO PLANIN on todistettu auttavan luonnollista vastustuskykyä OPTISTARTIN® avulla

OPTISTARTin on todettu auttavan kissanpentujen suoliston terveyttä ja ruuansulatusta - maidosta tehty uute auttaa tasapainottamaan suoliston flooraa ja tukee suoliston puolustuskykyä.

OPTISTARTIA on saatavilla PRO PLAN JUNIORISSA, tasapainoisessa täysravinnossa, joka tukee terveiden kissanpentujen kehitystä 6 viikosta vuoden ikään.