​​

Yhdessä eläminen

 • Kissasi opettaminen sisäsiistiksi

  Kissa on valikoiva ja pyrkii menemään tarpeilleen ulos, avoimeen ja koskemattomaan paikkaan. Ellei se nimenomaan tahdo merkata, eli jättää omia hajujaan toisille kissoille, se peittää jätöksensä huolellisesti ja jatkaa matkaansa. Kissat ovat erittäin puhtaita eläimiä, ja omistajan tulee varmistaa, että niiden hiekkalaatikot ovat puhtaita ja oikeissa paikoissa ongelmien välttämiseksi.

  LUE LISÄÄ

 • Kissasi kouluttaminen

  Vastoin yleistä mielipidettä kissalle voi opettaa joitakin hyödyllisiä taitoja. Kissoja voidaan kouluttaa tunnistamaan nimensä sekä tulemaan luokse käskystä. Mitä aiemmin aloitat koulutuksen, sitä todennäköisemmin onnistut. Kissat ovat yksilöitä, joten jokainen reagoi eri tavalla koulutuksen alkaessa. Jotkut eivät huomioi sinua, tai katsovat sinua kuin olisit hullu, kun taas toiset ovat hyvin kiinnostuneita ja innokkaita. Muista kärsivällisyys ja huolellisuus - kissasi kouluttaa yhtä lailla sinua.

  LUE LISÄÄ

 • Mitä kissasi yrittää kertoa sinulle?

  Uteliaan kissan käyttäytyminen <br> Joskus kissat tekevät asioita, joita ihmisten on vaikea ymmärtää. Todellinen syy käytökselle liittyy usein vaistoihin, jotka ovat jäänteitä villeiltä esi-isiltä.

  LUE LISÄÄ