AdVENTuROS

​Houkuttelevat AdVENTuROS-makupalat koiralle sisältävät vain vähän rasvaa mutta reilusti makua. Konstailemattomat makupalat saavat veden kielelle uusilla, jännittävillä mauilla ja koostumuksilla. Villisian, buffalon ja metsäkauriin makuiset* herkkupalat kutkuttavat jokaisen luontaisen seikkailijan aisteja, ja neljästä erilaisesta herkkupalasta löytyy oikea tuote kaikenkokoisille koirille.

Purina AdVENTuROS - Suoraa päätä seikkailuu

Koirasi rakastaa erämaan inspiroimia Purinan AdVENTuROS-makupalojen jännittäviä makuvaihtoehtoja. Anna sen valita oma suosikkinsa herkullisista vaihtoehdoista:

  • AdVENTuROS Nuggets: Pieniä, suupalan kokoisia makupaloja, täydellisiä mukaan otettavaksi vaikkapa lenkille. Niiden houkutteleva villisian maku takaa koiralle villin makuelämyksen.
  • AdVENTuROS Strips: Pureskeltavia, lihaisia ja täynnä metsäkauriin makua. Liuskat voidaan antaa koiralle kokonaisena tai pienempiin osiin jaettuina.
  • AdVENTuROS Sticks-purutikut: Kova ulkokuori, pehmeä sisus ja villi buffalon maku. AdVENTuROS-tikut puhuttelevat kaikkia koiran aisteja.
  • AdVENTuROS Mini Sticks-purutikut: Kova ulkokuori, pehmeä sisus. Buffalonmakuisia minitikkuja pienemmille koirille.

*= AdVENTuROS-makupaloihin käytetään villisian-, buffalon- ja metsäkauriin makuista makuainetta. Eivät sisällä näiden eläinten lihaa.