PRO PLAN

​Jokainen PRO PLAN® -ravintokoostumus on koirasi terveyteen ja hyvinvointiin erittäin vakavasti suhtautuvien eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden monen vuoden aikana tekemän tutkimuksen tulos.
​​Lue lisää​

IHANTEELLISTA RAVINTOA MAHTAVAAN ELÄMÄÄN

Meidän kaikkien toive on, että koiramme saisivat mahdollisimman paljon irti kaikista tilanteista, yhtä lailla mukavista kävelylenkeistä sateella kuin käpertymisestä loikoilemaan sisällä. Purina® PRO PLAN® ja tieteellisen tutkimuksen voima pystyvät auttamaan omistajia tarjoamalla ravintoa, joka sopii koirille täydellisesti. Meidän mielestämme ravinto on optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta, lähtökohta upeaan elämään.

Purina® PRO PLAN® -ravinnon tieteellinen perinne on ainutlaatuinen. Olemme osa Purina®-yhtiötä, joka on jo 85 vuoden ajan ollut koiranravinnon edelläkävijä. Tätä nykyä Purina®n tiimiin kuuluu ravitsemusterapeutteja, elintarviketutkijoita, eläinlääkäreitä ja etologeja, jotka vastaavat useista koiran terveyttä ja ruokavaliota koskevista mullistavista keksinnöistä.

INNOVAATIOMME

Jokaisen koiran ravintoaineiden tarve on erilainen ja se muuttuu läpi elämän. Purina® PRO PLAN® -uutuus on nimeltään OPTI-NUTRITION ja se on tuorein innovaatiomme, jonka tarkoituksena on vastata kaikkiin näihin tarpeisiin. Kyseessä on kehittynein ja tehokkain ravinneyhdistelmämme, jonka kehittämisessä on hyödynnetty uraauurtavaa tieteellistä tietoa ja sovellettu sitä koirasi ravintoon asiantuntevasti.

OPTI-NUTRITION-hyötyjen on tieteellisesti todistettu kohdistuvan koirasi terveydellisiin erityistarpeisiin läpi sen elämän. Tapahtui koirasi elämässä mitä tahansa, löydät ravitsemuksellisesti sopivat ratkaisut. Tuotteet on luokiteltu koiran koon ja elinvaiheen mukaan, joten voit luottaa Purina® PRO PLAN® -tuotteisiin läpi koirasi koko elämän.

Meille koirasi ravinto on elämäntyö. Olemme koiranomistajia ja koiraihmisiä, joten pyrimme aina innovaatioihin ja löytämään uusia keinoja, joiden avulla voit tehdä koirasi maailmasta upean paikan.

OPTI-NUTRITION-VALIKOIMA

Koko Purina® PRO PLAN® valikoiman perustana on OPTINUTRITION, jonka eri tuotteilla on erilaisia vaikutuksia, jotta myös sinun koirallesi löytyisi juuri sopiva vaihtoehto. Mitä tahansa koirasi elämässä tapahtuukin, löydät aina oikeanlaisen, sen tarpeisiin vastaavan ratkaisun.

OPTISTART - Edistää koiranpentujen luonnollista vastustuskykyä, jotta ne saavat optimaalisen alun elämälleen.
OPTIHEALTH – Edistää aikuisten koirien terveyttä
OPTIAGE – Tukee ikääntyvien koirien aivojen toimintaa
OPTIDERMA – Edistää ihon terveyttä ja tekemään turkista kauniin ja kiiltävän
OPDIGEST – Tukee ruoansulatusta
OPTIPOWER - Parantaa aktiivisten koirien suoritustasoa
OPTIWEIGHT – Edistää tehokasta ja terveellistä painonpudotusta ja -hallintaa