PURINA® - Ravitsemuksen asiantuntijat

Ravitsemuksen asiantuntijat

Monella meistä täällä PURINALLA®, on lemmikkejä, joten tiedämme omakohtaisesti, kuinka tärkeä rooli lemmikeillä voi olla ihmisten elämässä. Olemme sitoutuneet luomaan ravitsevia ruokia, jotka pitävät kaikenikäiset kissat ja koirat iloisina, terveinä ja tyytyväisinä.

Lemmikit ovat rakastavia kumppaneita ja osa perheitämme, joten on tärkeää, että tarjoamamme ruoka on niiden mielestä maukasta, mutta myös terveellistä. Ruokamme eivät ole vain herkullisia; ne sisältävät runsaasti eläinperäisiä raaka-aineita, kalaa, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tekevät ateriasta monipuolisen ja tasapainoisen.

Tiedämme, että kaikki ruoat eivät sovi kaikille lemmikeille. Yksikään koira tai kissa ei ole samanlainen. Niillä on paitsi omat yksilölliset luonteensa, myös omat yksilölliset ravintotarpeensa. Juuri siksi olemme kehittäneet laajan valikoiman tuotteita, jotka on räätälöity kissojen ja koirien erilaisiin tarpeisiin: kissanpennuista koiranpentuihin, sisälemmikeistä ulkolemmikkeihin, tiineisiin lemmikkeihin ja lemmikkeihin, joilla on allergioita ja erikoisruokavalioita.

Yli 100 vuoden kokemuksemme ansiosta meistä on tullut lemmikkien ravintotarpeiden asiantuntijoita. Olemme sitoutuneet luomaan ruokia, jotka parantavat terveyttä, hyvinvointia ja pitkäikäisyyttä ja kutkuttelevat makunystyröitä.

Me täällä PURINALLA®, on lemmikkejä, uskomme, että elämä on parempaa lemmikkien kanssa – ja että ihmiset ja eläimet ovat parempia yhdessä.

Lemmikkien ravinnon ollessa kyseessä emme pyri vain täyttämään kriteerejä – me pyrimme ylittämään ne. Lemmikkien ruokavalioon liittyvä tutkimuksemme edistää ravitsemusta aina suun terveydestä kognitiiviseen terveyteen.

Katso heti, miksi me uskomme, että menetelmämme johtaa laadukkaaseen ruokaan, joka parantaa lemmikkien elämää.