banner friskies

Miksi FRISKIES®?

FRISKIES®-lupaus kattaa jokaisen valmistamamme tuotteen. Tämä kissanomistajille antamamme lupaus takaa:

  • Valikoiman maukkaita tuotteita, joista kissasi voi nauttia
  • Sataprosenttisen täysipainoinen ja tasapainoinen ravinto sisältää laadukkaita proteiineja, rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat kissasi terveyttä, elinvoimaisuutta ja onnellisuutta.
  • PURINAN®-asiantuntijat ovat kehittäneet reseptit yli 85 vuoden kokemuksella lemmikkien ravinnosta.

FRISKIES®- kuivaruoka

FRISKIES® tarjoaa sataprosenttisen tasapainoista täysravintoa, joka vastaa kissasi ravintotarpeisiin elämänvaiheesta ja -tyylistä riippumatta.

Aikuinen: Sataprosenttista täysravintoa ja lukuisia maukkaita reseptejä

FRISKIES® Adult -reseptit on suunniteltu siten, että pieni pörröinen ystäväsi saa niistä kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Sataprosenttisen tasapainoista täysravintoa, joka pitää kissasi terveenä, tyytyväisenä ja elinvoimaisena.

Eri elämänvaiheisiin sopivat ruokavaliot: Erityisesti kissanpennuille ja sisäkissoille suunniteltuja reseptejä

  • Junior= Pieni kissanpentusi tarvitsee lisäravintoa kasvaakseen onnelliseksi ja terveeksi aikuiseksi. FRISKIES® Juniorin avulla kissasi saa loistavan alun elämään, sillä siitä kissasi saa kaikki ravintoaineet, joita se tarvitsee yllättääkseen ja ilahduttaakseen sinua joka päivä!
  • Indoor=Sisäkissat eivät ole yhtä paljon tekemisissä luonnon kanssa kuin ulkona viihtyvät ystävänsä, joten ne voivat jäädä paitsi joistakin ulkoseikkailujen tuomista hyödyistä. Tämän vuoksi FRISKIES® Indoor on suunniteltu vastaamaan erityisesti pääosin sisätiloissa elävien kissojen ravitsemustarpeita.

Crunchy & Soft: Kaksi erilaista koostumusta yhdessä herkullisessa ateriassa!

Kissat rakastavat rouskuvia nappuloita. Ne rakastavat myös mureita ruokia, joihin upottaa hampaansa! FRISKIES® Crunchy & Soft -ruokien avulla kissasi voi nauttia molemmista – maukasta, sataprosenttisen tasapainoista täysravintoa kahdella erilaisella koostumuksella.