Your Pet, Our Passion.

KILPAILUEHDOT

 1. Osallistujan tulee olla 18-vuotta täyttänyt ja asua Suomessa tai Ruotsissa. Kilpailun järjestäjän työntekijät, perheenjäsenet, agentit tai yhteistyökumppanit eivät voi osallistua kilpailuun.
 2. Kilpailun kesto: 30.01.2023 ja 12.03.2023 välillä.
 3. Osallistuaksesi: Osallistuakseen kilpailuun, osallistujan tulee mennä osoitteeseen www.purina.fi/dentalife täydentää yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli ja syntymäaika) ja pyörittää onnenpyörää.
 4. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu internetissä.
 5. Lisätietoa osallistumisesta: Kilpailuun pääset osoittessa: www.purina.fi/dentalife. Täytä henkilötietosi ja pyöritä onnenpyörää. Osallistuja voi osallistua kilpailuun niin monta kertaa kuin haluaa, kuitenkin kerran 24-tunnin aikana.
 6. Palkinnot: Pääpalkintoja on yhteensä 5 kappaletta , joita voi tavoitella osallistujat Suomesta ja Ruotsista. Kilpailun pääpalkintona on 3 kuukauden Dentalife purutikut (1 tikku päivää kohden = 93 purutikkua). Lisäksi jaetaan 500kpl tuotenäytteitä, joka koostuu 3-kpl Dentalife purutikkuja. Palkinto toimitetaan voittajalle siihen osoitteeseen, jonka osallistuja ilmoittaa rekisteröitymishetkellä.
 7. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa tai vaihtaa.

 

 1. Voittajan valinta: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti, ja voitosta ilmoitetaan kampanjasivulla välittömästi onnenpyörän pyörittämisen jälkeen. Voitto lähetetään voittajalle siihen osoitteeseen, jonka voittaja ilmoittaa osallistuessaan.

 

 1. Nestle Purina Oy kerää ja käsittelee henkilökohtaisia tietoja yhteydessä Dentalife kilpailuun osallistumiseen. Henkilökohtaisia tietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Osallistujilla on pääsyoikeus osallistujasta kerättyihin henkilökohtaisiin tietoihin, sekä oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Osallistujalla on myös oikeus pyytää järjestäjää korjaamaan tai poistamaan virheelliset tai vanhentuneet henkilökohtaiset tiedot. Edellämainitut voi tehdä ottamalla yhteyttä osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Henkilökohtaiset tietosi (kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käsitellään järjestäjän toimesta tietosuojakätäntöjen mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelystä osoitteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

Yleistä:

 1. Mikäli havaitsemme vilppiä kilpailuun osallistumisessa, tai mikäli ilmenee, että kampanjaan onnistumista häiritään epäasiallisesti, tai mikäli kilpailusääntöjä ei noudateta, pidätämme järjestäjänä oikeuden hylätä kilpailuun osallistumisen.
 2. Ehtojen vastaiset tai myöhästyneet osallistumiset hylätään. Kampanjan kilpailuehtoja tulee noudattaa. Järjestäjä ei vastaa teknisten ongelmien takia myöhästyneistä tai epätäydellisistä vastauksista. Osallistuja vastaa toimittamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Vastuu:

 1. Järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisen tai palkinnon hyväksymisen aikana ja jälkeen tapahtuneista ko. henkilön vahingoista, loukkaantumisista ja menetyksistä, lukuun ottamatta laissa lueteltuja minimivastuita (henkilövahingot, kuolema ja petokset). Järjestäjä ei myöskään vastaa voittajan ilmoittaman pankkitilin virheellisyydestä koituvista ongelmista.

 

 1. Järjestäjä, hänen agenttinsa tai ammatillinen yhteiskumppaninsa eivät ole vastuussa:

 

a)  Virheellisistä kirjautumisista tietokoneelle, eivätkä tietoliikenteen aiheuttamista ongelmista.

b) Vilpillisistä yrityksistä, koodien tuhoutumisesta tai varkaudesta missään kampanjan vaiheessa.

c) Viestilinjojen mahdollisista vioista, siitäkin riippumatta, että laitteita, järjestelmiä, internetyhteyksiä, linjoja, satelliitteja, palvelimia, tietokoneita ja ylläpitäjiä käytetään ko. kampanjan myynninedistämiseen.

d) Mikäli osallistuja ei pääse internettiin tai kyseiselle kotisivulle.

 1. Järjestäjä ei vastaa käsittelystä, tapauksista, tapahtumista ja laiminlyönneistä, joita on mahdoton ennakoida tai kontrolloida. Järjestäjä ei myöskään vastaa velvotteiden täyttämisestä ja viivästymisistä sekä pidättää itsellään oikeudet muuttaa tai mitätöidä kilpailu, mikäli näin parhaaksi näkee.
 2. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan edelläolevia kilpailuehtoja.
 3. Kaikki sääntöjen oikeudellista tulkintaa koskevat kysymykset perustuvat Suomen lakiin ja suomalaisella tuomioistuimella on yksinomainen toimivalta.

 Järjestäjä:

Suomen Nestlé Oy; PL 50, 02151 Espoo, Suomi

Puh: 0800 0 6161

Sähköpostiosoite: kuluttajapalvelu@fi.nestle.com