Your Pet, Our Passion.
PPVD Dog hero
Pro Plan Vet Diets
Tuotevalikoima vastaamaan erityisistä terveysongelmista kärsivien koirien tarpeisiin.

Tutustu Pro Plan Veterinary Diets ‑tuotesarjan tehokkaaseen, kliinisesti testattuun ravintoon.

Kliinisesti kehitettyjen ruokavalioiden ja niihin liittyvien tuotteiden valikoima antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.

Upptäck mer:

Pro Plan Fortiflora
Tiede
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic ‑täydennysravinto on tarkoitettu koirille ja koiranpennuille, joiden luonnollinen vastustuskyky kaipaa tukea. Samalla se vähentää ruoansulatuselimistön häiriöitä ja ylläpitää tervettä mikroflooran tasapainoa. Se toimii myös vahvistamassa makua erityisen herkullisen arominsa ansiosta. Ripottele pussillinen koiran tavanomaisen ravinnon sekaan kerran päivässä.
PPVD HA
Tiede
PRO PLAN Veterinary Diets
Koko Pro Plan Veterinary Diets ‑valikoimamme ulkonäkö on uudistunut. Tuotteet on helpompi tunnistaa, selkeämpiä ja ruokittavia, mutta ravitsemus on yhä samaa ensiluokkaista ruokaa, josta sinä ja lemmikkisi pidätte.

Selaile tuotteita terveysongelman perusteella:

On tärkeä huomata, että kaikki PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotteiden yhteydessä mainitut hoitoperusteet koskevat koiran ravitsemushoitoa mainituissa olosuhteissa, eikä ravinto korvaa asianmukaista lääketieteellistä hoitoa. Eläinlääketieteellistä ruokavaliota tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Tutustu valikoimaamme:

PPVD master logo

Samankaltaisia artikkeleita PRO PLAN Veterinary Dietsi​sta