Your Pet, Our Passion.
Off
Lemmikit töissä

Pets at Work

Kuvittele tulevaisuus, jossa lemmikit ja ihmiset ovat entistä parempia yhdessä. Tulevaisuus, jossa lemmikin ottaminen mukaan töihin on normaalia useimmille ihmisille, eikä vain muutamalle onnekkaalle.

Me Purinalla uskomme syvästi siihen, että lemmikit ja ihmiset ovat parempia yhdessä.

Haluamme yhä useampien ihmisten kokevan lemmikkien tuomat uskomattomat hyödyt: aina paremmasta terveydestä tyytyväisempiin työpaikkoihin. Siksi olemme tehneet Pets at Work -projektimme puolustamisesta yhden ”Purinan 10 yhteiskuntalupauksesta”. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus lemmikkiystävälliseen työpaikkaan.

Lue täältä, kuinka voit perustaa oman Pets at Work -ohjelmasi!

Tyonantaja
Pets at work
Olen työnantaja
Tutustu Pets at Work -ohjelman perustamisen kuuteen vaiheeseen – ja kaikkiin niihin tapoihin, joilla työntekijäsi ja yrityksesi hyötyy ohjelmasta.
Olen työntekijä
Pets at work
Olen työntekijä
Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Pets at Work -ohjelman perustamisesta työpaikallasi – mukaan lukien ehdotuksia siihen, kuinka esität asian pomollesi.
Tärkeimmät hyödyt

Me Purinalla olemme toivottaneet lemmikit tervetulleiksi toimistoihimme jo vuodesta 2003 lähtien. Olemme myös toteuttaneet tutkimuksen muissa yrityksissä, jotka ovat kokeneet ihmisten, lemmikkien ja työpaikan yhdistämisen hyödyt. Kokemuksen ja tutkimustyön myötä olemme ymmärtäneet, kuinka paljon lemmikeillä on annettavaa yrityksille ja niiden työntekijöille.

Tutkimuksemme

Toteutimme vuonna 2017 tutkimuksen, jossa kartoitimme tuhansien eurooppalaisten lemmikinystävien mielipiteitä Pets at Work -ohjelmasta.

  • 40% ihmisistä, joiden työpaikalla on lemmikkejä, sanoo sen parantavan työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa*
  • 24% ihmisistä, joiden työpaikalla on lemmikkejä, sanoo sen parantavan ihmissuhteita työpaikalla*
  • 45% ihmisistä, joiden työpaikalla on lemmikkejä, sanoo sen parantavan ilmapiiriä
  • 50% työntekijöistä, joiden työpaikalla ei ole lemmikkejä, uskoo lemmikeistä olevan hyötyä*

*Toteutimme vuonna 2017 tutkimuksen, jossa kartoitimme tuhansien eurooppalaisten lemmikinystävien mielipiteitä Pets at Work -ohjelmasta.

Pets at Workin edut

Tiesitkö, että lemmikkien läsnäolo työpaikalla lievittää stressiä, lisää onnellisuutta ja parantaa yhteistyötä?

​Katso videomme, niin kuulet lisää hyödyistä.

Pets At Work (PAW)

Tervetuloa työelämään.

Olemme erittäin ylpeitä, että omistajiemme työpaikka on koiraystävällinen, ja yhä useampi eläinihminen on sitä mieltä, että olemme tervetulleita mukaan töihin, joka päivä! Lue lisää, niin voimme kertoa lisätietoja ystäviemme avulla.

Purinan toimistokoirat lähettävät rakkautta.

Hundar på arbetsplatsen

Kaikki Purinalla uskovat vakaasti, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Onko olemassa parempaa tapaa tehdä tästä totta kuin ottaa meidät koirat mukaan toimiston arkeen? Pets At Work ‑käytäntöä on kehitetty Purinalla jo vuodesta 2003, ja oma Pets At Work ‑ohjelmamme alkoi vuonna 2010. Se antaa kaikille työntekijöille oikeuden ottaa nelijalkainen kaverinsa mukaan töihin. Nykyään toimistolla käy töissä lähes 50 koiraa.

Hundar på arbetsplatsen

 

Koirat ovat saaneet tulla mukaan toimistolle yli 12 vuoden ajan, ja olemme ehtineet panna merkille useita toimistokoirien hyötyjä: työntekijät ovat iloisempia ja stressi on vähentynyt. Hyödyt eivät koske vain meitä itseämme ja omistajiemme, vaan myös muita työntekijöitä, joiden mielestä työympäristö on iloisempi ja tunnelma parempi.

Jotta myös aloittelijat pääsevät mukaan laumaan, Purinan eläinrakkaiden asiantuntijoiden tiimi on kehittänyt kolmivaiheisen ohjelman, jonka tarkoitus on helpottaa koiran ja omistajan liittymistä PAW-perheeseen. Heiluvista hännistä ja leveistä hymyistä voisi päätellä, että omistajiemme ja heidän ystäviensä mielestä PAW-ohjelma on yhtä mahtava keksintö kuin koiranherkut. Voimme johdattaa sinut tutustumaan PAW-ohjelmaan, niin pääset tutustumaan, kuinka olemme onnistuneet näin upeassa projektissa.

Lemmikit töissä
Pets at work
Haluaisitko sinäkin ottaa koirasi mukaan työpaikalle?
Haluamme tarjota käyttöön asiantuntemuksemme, jotta yhä useampi toimisto toivottaisi koirat tervetulleiksi, ja haluamme auttaa myös muita yrityksiä tekemään samoin. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikkasi muuttamisesta koiraystävälliseksi – autamme mielellämme!