Your Pet, Our Passion.
Off
Olemme ylpeitä tuotemerkeistämme

Olemme ylpeitä tuotemerkeistämme

Kirkkaat silmät, kiiltävä turkki ja leikkisä luonne ovat terveen lemmikin merkkejä, ja kaiken perustana on terveellinen ravinto. Siksi teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme lemmikkien terveyttä ja ravintoa edistävää tieteellistä tutkimusta. Lemmikkisi pysyy iloisena, terveenä ja vahvana Purina-tuotteiden avulla.

Kissojen tuotemerkit

Felix-kissa
Latz
Vastustamattomat Latz-kissanruokamme ilahduttavat ihania, kujeilevia kissoja. Annokset näyttävät siltä, kuin ne olisivat itsetehtyjä ja ne sisältävät upeita yhdistelmiä eri makuja ja koostumuksia kissasi makuhermoille: maistuvia hyytelöitä, kastikkeita ja rapeita lisukkeita! Ei ole yllätys, että fiksut kissat syövät Latzia.
Gourmet valkoinen kissa
Gourmet
Gourmet-tuotteet on valmistettu vastaamaan hienostuneimpia makuvaatimuksia ja tyydyttämään elämän hienoista asioista nauttivien kissojen tarpeita. Eri tuotesarjat sisältävät runsaasti makujen ja koostumusten yhdistelmiä: ​Gold, Perle, Mon Petit & Nature’s Creations, ja kaikki ruoat on pakattu käteviin annospakkauksiin, joten ne on helppo tarjoilla.
Purina One harmaa kissa
Purina ONE kissoille
Räätälöidyt tuotteet on suunnattu vastaamaan kissan erityistarpeisiin ja niiden on osoitettu saavan aikaan näkyviä terveysvaikutuksia kissan elämässä. Purina One ‑tuotteita on joka elämänvaiheeseen ja -tyyliin.
Friskies kissanruoka
Friskies Kissa
Kissasi oma persoon tuo kotiin jotain aivan erityistä. Friskies®-märkä- ja kuivaruoat ovat sataprosenttista täysruokaa ja juuri sitä, mitä kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja tyytyväisenä. Saatavilla on useita herkullisia suosikkireseptejä, joiden voimalla kissasi jaksaa yllättää ja ilahduttaa sinua päivästä toiseen kauas tulevaisuuteen.
Pro Plan Kissa
PRO PLAN kissoille
Jokaisella kissalla on omat ravitsemustarpeensa, jotka myös vaihtelevat eri elämänvaiheissa. PRO PLAN ‑sarjan tuotteet ovat asiantuntijoiden kehittämiä ja ne vastaavat kissan erilaisiin tarpeisiin. PRO PLAN ‑tuotteet on kehitetty tieteellisen tutkimuksen pohjalta, ja niillä on tieteellisesti todistettuja hyötyjä, jotka tukevat lemmikin hyvinvointia läpi sen elämän. Luonnollista vastustuskykyä vahvistavasta ravinnosta ravitsemushoitoon tai aistien, herkän vatsan tai ihon tueksi.
PPVD Kissa sankari
PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotteet kissoille
PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotevalikoima on kehitetty tueksi kissojen tiettyjen terveysongelmien ravitsemushoitoon. Kliinisesti kehitettyjen ruokavalioiden ja niihin liittyvien tuotteiden valikoima antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoidon vaikutuksia kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.
Dentalife raidallinen kissa
PRO PLAN Expert Care Nutrition ‑tuotteet kissalle
Yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa kehitetty PURINA PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotesarja perustuu tieteellisen tutkimustyöhön, ja sen tarkoituksena on tarjota laadukasta ravintoa.

Koirien tuotemerkit

PRO PLAN koirille
Koirien PRO PLAN ‑tuotteet
Jokaisella koiralla on omat ravitsemustarpeensa, jotka myös vaihtelevat eri elämänvaiheissa. PRO PLAN ‑sarjan tuotteet ovat asiantuntijoiden kehittämiä ja ne vastaavat koiran erilaisiin tarpeisiin. PRO PLAN ‑tuotteet on kehitetty tieteellisen tutkimuksen pohjalta, ja niillä on tieteellisesti todistettuja hyötyjä, jotka tukevat lemmikin hyvinvointia läpi sen elämän. Luonnollista vastustuskykyä vahvistavasta ravinnosta ravitsemushoitoon, aisteja terästävästä koiranravinnosta herkkäihoisten ja -vatsaisten koirien auttamiseen.
PPVD-koira
PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotteet koirille
Pro Plan Veterinary Diets ‑tuotesarja on kehitetty eläinlääkäreiden tueksi koirien tiettyjen terveysongelmien ravitsemushoidossa. Kliinisesti kehitettyjen ruokavalioiden ja niihin liittyvien tuotteiden valikoima antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoidon vaikutuksia kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.
PRO PLAN Expert Care -ravinto koirille
PRO PLAN Expert Care Nutrition ‑koiranruoat
Yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa kehitetty PURINA PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotesarja perustuu tieteellisen tutkimustyöhön, ja sen tarkoituksena on tarjota laadukasta ravintoa.
Adventuros koira
Adventuros
Purina Adventuros ‑herkut on valmistettu luonnostaan seikkailunhaluisille koirille, ja ne ovat täynnä jännittäviä makuja, jotka vain odottavat pääsevänsä valloilleen!
Dentalife-koira
Dentalife
Purutikun koostumus on ainutlaatuinen, sillä se on yhtä aikaa sitkeä ja huokoinen, ja tikun selkeät harjanteet hierovat ikeniä. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tikku vähentää todistetusti hammaskiven muodostumista ja sen toiminta perustuu luonnolliseen puhdistusprosessiin.
Friskies-koira
Friskies Koira
Sinulla ja koirallasi on aivan erityinen side, ja koira on tärkeä perheenjäsen. Friskies®-märkä- ja kuivaruoat ovat sataprosenttista täysruokaa ja juuri sitä, mitä koirasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja tyytyväisenä. Saatavilla on useita herkullisia suosikkireseptejä, joiden voimalla koirasi jaksaa yllättää ja ilahduttaa sinua päivästä toiseen kauas tulevaisuuteen.
PURINA ONE koira
Purina ONE Dog
Räätälöidyt tuotteet on suunnattu vastaamaan koiran yksilöllisiin tarpeisiin ja niiden on osoitettu saavan aikaan näkyviä terveysvaikutuksia koiran elämässä.