Your Pet, Our Passion.
Tietoja meistä

Tietoja meistä

Uskomme, että ihmiset ja lemmikit ovat parempia yhdessä.

Historiamme

Lemmikkien ja ihmisten välillä on ainutlaatuinen side. Suhde perustuu yhteiseen aikaan, kokemuksiin ja välittämiseen, ja se on innoittanut näkemystämme, että kun ihmisen ja lemmikin välille muodostuu side, elämä on parempaa. Siksi olemme yli 125 vuoden ajan kehittäneet kissoille ja koirille herkullisia ruokia, jotka tekevät elämästä parempaa eri ikäisinä ja elinvaiheissa.

Tuotevalikoimaamme kuuluu monia erittäin suosittuja tuotemerkkejä, jotka vaikuttavat miljoonien elämään joka päivä. Kun valikoima kattaa kaikki hinta- ja laatuluokat (hyvästä erinomaiseen), voimme varmistaa että kaikilla on mahdollisuus tasapainoiseen täysravintoon.

Olemme itsekin eläinrakkaita ja lemmikinomistajia, joten tiedämme, kuinka tärkeää laadukas ravinto on ja kuinka se auttaa lemmikkejä elämään tyytyväisempinä ja terveempinä pidempään omistajiensa kanssa. Haluamme, että lemmikkien ja niistä välittävien ihmisten elämä on parempaa. Sen osaamme parhaiten, ja tämä tavoite on kaiken toimintamme ytimessä.

Ihmiset ja lemmikit ovat parempia yhdessä.

Tarkoituksemme

Purinan globaali tavoite on: Tehdä elämästä parempaa lemmikeille ja niistä välittäville ihmisille. Tavoitteemme pohjana ovat perinteemme ja uskomme siihen, että lemmikin ja ihmisen välinen side muuttaa elämän paremmaksi. #WeAreBetterWithPets Se kuvastaa asiantuntemustamme ja liittyy meitä ympäröivän maailman haasteisiin. Ajatus inspiroi työntekijöitämme joka päivä.

Tarkoituksemme

Toimintatapoihimme kuuluu sidosryhmien kuuntelu, jotta voimme ymmärtää heille tärkeimmät asiat, heidän kysymyksensä ja sen, millaisiin asioihin he toivoisivat Purinan keskittyvän paikallistasolla tai Euroopassa, jotta siitä tulisi luotetuin PetCare-yritys eri puolilla Eurooppaa.

Visiomme

Pyrimme kehittämään ja muuttamaan Purinaa niin, että lemmikkirehuyrityksen lisäksi se on eläintenhoidon kokonaisvaltainen ekosysteemiksi, joka voi etsiä uusia tapoja tarjota parhaita mahdollisia kokemuksia lemmikinomistajille ja toteuttaa tavoitteemme tehdä elämästä parempaa lemmikeille ja heistä välittäville ihmisille.

Kun yhdistämme lemmikkien ravintoasiantuntemuksemme ja tuotevalikoimamme vahvuudet uusiin liiketoimintamalleihin ja yhteistyöhön, voimme auttaa ihmisiä kokemaan lemmikin omistamisen parhaat puolet.

Purina pyrkii vahvistamaan ekosysteemiään niin, että siitä tulisi Pohjoismaiden vahvin toimija lemmikkisektorin eri osa-alueilla myös muilla osa-alueilla ydintoimintomme, elämänlaatua parantavan ravinnon, lisäksi.

Koska haluamme antaa yhä useammalle ihmiselle mahdollisuuden kokea, kuinka paljon lemmikit antavat elämään, pyrimme tekemään tavoitteistamme totta ja haluamme olla omistajien mielestä luotettavin lemmikkialan toimija läpi koko lemmikin elämän.

Atagen
Sitoumuksemme
Olemme omistautuneet muuttamaan lemmikkien ja niiden omistajien elämää parempaan suuntaan Tästä syystä olemme antaneet 10 lupausta, jotka aiomme täyttää vuonna 2023.
Hyväntekeväisyystyömme
Hyväntekeväisyystyömme
Olemme ylpeitä voidessamme tukea johtavia hyväntekeväisyysorganisaatioita, joiden kanssa meillä on yhteiset arvot: eläinsuojelujärjestöistä yhteisöihin, jotka edistävät eläimiä ihmisten käytännön apulaisina ja terapiakäytössä.
koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.

Humana, että kesällä (8. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana) voit tavoittaa kuluttajapalvelumme puhelimitse arkisin klo 10-13.