Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Tyttö juoksee koirien kanssa

Purinan lupaukset

Ruoka on toimintamme keskiössä, mutta teemme paljon muutakin. Olemme sitoutuneet tekemään enemmän merkityksellisiä asioita lemmikkien, eläinihmisten ja yhteisen planeettamme hyväksi. Siksi keskitymme lunastamaan Purinan 6 lupausta, jotka keskittyvät eläimiin, yhteisöihin ja ympäristöön kohdistuviin aloitteisiin.

Vaikutuksemme

Lupauksemme ovat syntyneet lemmikinomistajien, eläinlääkäreiden, alan mielipidejohtajien, kestävyysasiantuntijoiden ja lemmikkien hyvinvoinnista vastaavien henkilöiden avustamina. Ne ohjaavat liiketoimintaamme yrityksenä ja toimintaamme yksilöinä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu tarkemmin lemmikkeihin, yhteisöihin ja ympäristöön liittyviin lupauksiimme.

Infographic bowl and plants
Innovaatioita lemmikkien ravitsemukseen ja ainesosien hankintaa uudistavien menetelmien avulla.
Me uskomme, että innovatiivinen ravinto parantaa lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia. Samalla olemme sitoutuneet uudistamiseen ja tärkeimpien ainesosiemme hankintaan uudistavien menetelmien kautta.
Infographic pet footprint and house
Lemmikkiadoptioiden edistäminen yhteistyökumppaneiden avulla
Me Purinalla uskomme, että jokainen lemmikki ansaitsee rakastavan kodin. Siksi teemmekin yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka tukevat lemmikkien adoptointia eri puolilla Eurooppaa.
Infographic pet education
Vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyvien ohjelmien esiintuominen
Tämän lupauksen tarkoituksena on opettaa niin lemmikin omistavia lapsia kuin vanhempia ja tarjota oikeaa, asiantuntijatietoon perustuvaa tietoa ja neuvoja.
Infographic pet paw inside a heart
Ihmisten terveyden edistäminen lemmikin ja ihmisen välisen yhteyden avulla
Me uskomme, että lemmikin ja ihmisen välisen siteen voima voi parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ja rikastuttaa yhteiskuntaamme.
Infographic waste-free future
Työtä jätteettömän tulevaisuuden hyväksi
Pyrimme koko ajan parantamaan pakkaustemme kierrätettävyyttä ja ottamaan käyttöön uusia kiertotalouteen perustuvia ainesosaratkaisuja.
Infographic world and plants
Maaperän ja merten ekosysteemien uudistumisen edistäminen
Pyrimme auttamaan maan ja merten uudistumisen tukemisessa.

Lupauksia, joilla on vaikutusta, jo vuodesta 2016

Vuonna 2016 kuulimme ensin lemmikinomistajia, eläinlääkäreitä, alan mielipidejohtajia, kestävyysasiantuntijoita ja lemmikkien hyvinvoinnista vastaavia henkilöitä, ja heidän näkemystensä perusteella tunnistimme osa-alueet, joihin osallistumalla voisimme itse vaikuttaa asioihin.   Tämä auttoi Purinan alkuperäisen 10 yhteiskuntalupauksen laatimisessa. 

Nyt olemme laajentaneet näkökantaamme ja asettaneet uusia tavoitteita yllä olevien 6 uuden Purina-lupauksen muodossa.

Alta voit lukea, missä menemme alkuperäisen 10 lupauksen suhteen.

Vuoden 2020 Purina ja yhteiskunta -raportti

Julkaisimme viimeisimmän Purina ja yhteiskunta -raporttimme vuonna 2021. Ulkoisesti vahvistettu raportti kertoo yksityiskohtaisesti, millaista toimenpiteitä ja tapaustutkimuksia aiempaan 10 Purina ja yhteiskunta -lupaukseemme liittyy.

Our Previous 10 Purina in Society Commitments
Aiemmat 10 Purina ja yhteiskunta -lupaustamme
Lanseerasimme alkuperäiset lupauksemme vuonna 2016, jolloin ne tunnettiin nimellä 10 Purina ja yhteiskunta -lupausta. Olemme seuranneet suoritustamme, josta voit lukea lisää alla olevasta linkistä.
koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.