Your Pet, Our Passion.
Purina ONE Dog

Asiantuntemuksemme 

Yhdistämällä vuosien innovaatiot lemmikkieläinten hoidossa sekä ravitsemuksellisen asiantuntemuksen, voimme tarjota sinulle laajan valikoiman tuotteita, jotka on räätälöity vastaamaan koirasi tarpeita. Valikoimamme tarjoaa koiralle tasapainoisen täysravinnon, joka tukee koirasi terveyttä tänään ja huomenna.

Auttaa tasapainottamaan koirasi suolistomikrobiomia sen jokapäiväistä terveyttä varten.

Purinan eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämät uudet Purina ONE -kuivaruoat on valmistettu korkealaatuisista ainesosista. Ne auttavat tasapainottamaan koirasi suolistomikrobiomia ja tukevat sen ruoansulatuskanavan terveyttä sekä vastustuskykyä, jotta koira pysyy terveenä.

Kun koirasi suolistomikrobiomi on tasapainossa, niin myös sen yleinen terveys on tasapainossa.

Koiran suolistomikrobiomi on ekosysteemi, johon kuuluu triljoonia suolistossa eläviä mikro-organismeja. Laadukkaita ainesosia, kuten sokerijuurikasmassaa, on pienissä rapeissa nappuloissa ja pehmeämmissä suupaloissa, ja jokainen herkullinen ateria auttaa ylläpitämään tervettä suolistomikrobiomia tasapainottamalla sen hyviä ja huonoja bakteereja. Koirasi yleisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta.

Laadukkaat ainesosat auttavat koiraasi pysymään terveenä.

Yli 85 vuoden ajan ravitsemusasiantuntijamme ja eläinlääkärimme ovat kehittäneet reseptejä, jotka täyttävät koirasi erityistarpeet. Purina ONE® -reseptit sisältävät runsaasti korkealaatuista proteiinia, joka tukee vahvaa vastustuskykyä. Ne ovat yhdistelmä korkealaatuisia ainesosia sekä innovatiivisia ja maukkaita reseptejä, jotka tukevat koirasi hyvinvointia tänään ja huomenna.

 

Kaikki koirat ovat erilaisia, ja niin ovat myös niiden tarpeet. Tutustu koko valikoimaan.

Koirat ovat mahtavia kumppaneita, mutta kaikki koirat eivät ole samanlaisia, eivätkä niiden ravitsemukselliset tarpeet. Siksi olemme luoneet laajan valikoiman huolellisesti räätälöityjä ravintoja niiden koon, iän ja erityistarpeiden mukaan. Jotta koirasi voi nauttia jokaisesta ateriasta, joka päivä

Mini - valikoima
Mini - valikoima
Pienellä koirallasi on erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita. Siksi Purinan asiantuntijat kehittivät Purina ONE® MINI/SMALL -ravinnon. Saatavana kuiva- ja märkäruokana ja ne tukevat koirasi terveyttä sen eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa.
Medium/Maxi - valikoima
Medium/Maxi - valikoima
Huolellisesti räätälöity ravinto tuo todistetusti näkyvää terveyttä koirasi elämään, ja se on suunniteltu vastaamaan koirasi yksilöllisiä tarpeita. Purina ONE® ruoat tukevat koirasi terveyttä sen eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa.
Tutustu Purina ONE tuotteisiin