Your Pet, Our Passion.
Ravitsemusfilosofiamme

Ravitsemusfilosofiamme

Jokainen lemmikki ansaitsee parasta mahdollista ravintoa.

Aloitamme kuvittelemalla maailman, jossa lemmikit elävät mahdollisimman hyvää elämää pidempään ja jopa vaativimpia terveysongelmia voi hallita tehokkaasti ravitsemushoidolla.

Toimintamme perustuu tähän visioon ja tinkimättömään omistautumiseemme lemmikkien hoitoon. Sovellamme 90 vuoden tieteellistä asiantuntemusta eläinten ravitsemuksesta, fysiologiasta ja käyttäytymistieteestä tavoitteena tehdä uusia keksintöjä, venyttää rajoja ja luoda ravitsemusratkaisuja, joilla on merkitystä. Tehtävämme on kuvitella mahdoton ja ottaa kaikki irti ravitsemuksen voimasta, jotta voisimme auttaa lemmikkejä elämään paremmin ja pidempään.

Filosofiamme vaikuttaa päätöksiin, joita teemme ja periaatteisiin, jotka viitoittavat tietämme joka päivä.

 

Periaatteitamme ovat:

1. Kaikkien kissojen ja koirien tulisi saada erinomaista ravintoa.

Mielestämme jokaisella kissalla ja koiralla on oikeus laadukkaaseen ravintoon. Siksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, joiden joukosta omistaja voi valita juuri omalle lemmikilleen sopivan vaihtoehdon. Jokaisen lemmikinomistajan tulee voida olla varma, että ravinto täyttää tai ylittää lakien ja toimialan suositusten vaatimukset. Samanaikaisesti haluamme, että kaikki omistajat voivat olla varmoja, että he ovat tehneet oikean valinnan.

 

2. Ravitsemuksessa on kyse ravintoaineiden, ei ainoastaan raaka-aineiden, ymmärtämisestä

Uskomme, että ravitsemuksessa on kyse ravintoaineiden, ei ainoastaan raaka-aineiden, ymmärtämisestä. Parhaat raaka-aineet toimivat yhdessä muiden kanssa ja tehostavat toistensa vaikutuksia. Fiksu ravintoaneiden sekoitus sulaa paremmin ja on tehokkaampi kuin yksittäinen raaka-aine. Siksi lemmikkien ruokiamme ei ole kehitetty raaka-aineet edellä, vaan me mittaamme, kuinka erilaiset yhdistelmät vaikuttavat lemmikin kokonaisvaltaiseen terveyteen.

3. Innovaatioon tarvitaan työtä, ja keskiössä ovat aina lemmikkien ravitsemustarpeet, turvallisuus ja hyvinvointi

Mielestämme innovaatioon tarvitaan työtä, ja keskiössä ovat aina lemmikkien ravitsemustarpeet, turvallisuus ja hyvinvointi. Siksi olemme perustaneet Pet Care Centre ‑tutkimuskeskuksen, jonka ruokintaan keskittyvät tutkimus auttaa kehittämään käsitystä kissojen ja koirien luonnollisista mieltymyksistä, ravitsemustarpeista ja käytöksestä. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme kohtelee kissojamme ja koiriamme kunnioittavasti ja lämpimästi, sillä meillä kaikilla on itselläkin lemmikkejä.

4. Ruokailun tulisi tarjota nautintoja ihanteellisen ravitsemuksen lisäksi.

Mielestämme ruokailun tulisi tarjota nautintoja ihanteellisen ravitsemuksen lisäksi. Siksi jokainen lemmikkieläinten ruokamme täyttää eurooppalaiset ja kansalliset säännökset ennen kuin se tulee lähellekään lemmikkisi ruokakippoa. Toimialan standardit ovat meille Purinalla vain lähtökohta. Kaikki tuotteemme vastaavat luonnollisesti näitä standardeja, ja monet myös ylittävät ne vapaaehtoisesti ja European Pet Food Industry Federation (FEDIAF) ‑järjestön ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeistuksessa vaaditaan, että lemmikkirehunvalmistajat varmistavat, että niiden tuotteet ovat lemmikeille turvallisia. Teemme tämän kaiken tarjotaksemme lemmikeille optimaalista ravintoa.

5. Lemmikkien ravitsemustarpeet ovat yksilölliset.

Uskomme, että lemmikkien ravitsemustarpeet ovat yksilölliset. Juuri tästä syystä meistä on tullut lemmikkieläinten ruoan johtava toimija maailmanlaajuisesti. Emme halua tarkkailla, mitä toimialalla tapahtuu, vaan viedä toimintaa eteenpäin, joten tutkimme muun muassa, mikä aiheuttaa lemmikkien ylipainoa tai ihmisten ravintoon liittyvien trendien ja keksintöjen vaikutuksia. Työmme on yksi osa tehtäväämme, joka on tehdä lemmikkien elämästä parempaa ja mahdollistaa niille pitkä, terve elämä.

Nutritional philosophy

 

Uskomme, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä

Lemmikit tuovat elämään niin paljon iloa! Eläimet ovat perheenjäseniä, joten on vain luonnollista toivoa niille parasta. Siksi olemme jo yli 85 vuoden ajan omistautuneet kehittämään ravitsevaa, laadukasta lemmikkien ravintoa, joka auttaa kissoja ja koiria elämään tervettä elämää.

koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.