Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Labrador
Pro Plan
Kaikki PRO PLAN ‑tuotteet sisältävät 100 % tärkeimpiä ravintoaineita, joita koirasi tarvitsee ja joista se pitää.

Me uskomme, että mahdollisimman hyvä ravinto on terveyden perusta ja mahtavan elämän lähtökohta.

PRO PLAN onkin itsestään selvä valinta kaikille, jotka haluavat koiransa ravinnon perustuvan uraauurtavaan tieteelliseen tutkimukseen, yli 90 vuoden kokemukseen ja todistettuihin tuloksiin.

Kaikki PRO PLAN ‑tuotteet on kehitetty niin, että laadukkaat raaka-aineet hyödynnetään mahdollisimman hyvin, ja tuotteiden ravitsemukselliset hyödyt on kohdistettu tarkasti joka elämänvaiheessa – koiranpentujen luonnollisen vastustuskyvyn tukemisesta ikääntyvien koirien kognitiivisten taitojen vahvistamiseen.

Optimoitu ravintomme sisältää merkittäviä terveysvaikutuksia, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä tähtäimellä tinkimättä mahtavasta mausta, jota koirasi rakastaa.

Labradorin pentu
Meidän ravitsemus
PRO PLAN Koiranpentu
Purinan eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden erityisesti kehittämä koiranpentujen PRO PLAN ‑tuotesarja auttaa pentuja saamaan mahdollisimman hyvän alun elämään. Tuotevalikoiman pohjalla on ternimaitoa ja sen tuotteet vahvistavat koiranpentujen luonnollista vastustuskykyä ja auttavat päihittämään arkisia haasteita.
Labrador
Meidän ravitsemus
PRO PLAN Täysikasvuinen
Täysikasvuisten koirien kuivaruokatuotteet on kehitetty laadukkaista raaka-aineista, ja ne sisältävät tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat tukemaan nivelterveyttä ja elämään aktiivista elämää, pitämään turkin kiiltävänä tyvestä juureen ja edistämään hammasterveyttä.
Pro Plan vanhempi
Meidän ravitsemus
PRO PLAN Senior
Koiran saattaa ikääntyessään hyötyä erityisesti seniorikoirille kehitetystä ravinnosta. PRO PLAN ‑tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän ravintoaineita ja auttavat koiraasi pysymään mahdollisimman elinvoimaisena ja virkeänä, tukevat vuorovaikutusta ja edistävät henkistä hyvinvointia ja tarkkaavaisuutta.

Tutustu valikoimaamme:

Hyödyntää tieteen voimaa

Omistajana sinulla on suurin vaikutus koirasi hyvinvointiin, ja juuri siksi haluamme jakaa kaiken asiantuntemuksemme ravinnosta ja lemmikkienhoidosta kanssasi.

Pyrimme ymmärtämään lemmikkien tärkeimpiä terveysongelmia ja siksi tutkimuksemme keskittyy osa-alueille, joilla on suurin merkitys koirien ja niiden omistajien elämässä.

PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotteet koirille

PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotesarja koirille on kehitetty eläinlääkäreiden ravitsemukselliseksi tueksi tiettyihin koirien terveysongelmiin. Kliinisesti kehitetyt ruokavaliot ja niihin liittyvät tuotteet antavat eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.

Pro Plan Logo

Samankaltaisia artikkeleita PRO PLANi​sta

1 minuuttia lukuaikaa

Koiran herkkä vatsa