Your Pet, Our Passion.
Vahvistakaa sidettänne

Vahvistakaa sidettänne

Me Purinalla ymmärrämme, että lemmikit ovat paljon muutakin kuin vain kotieläimiä.

Ne ovat ystäviämme läpi elämän ja parhaita ystäviämme. Uskomme, että lemmikkien ja ihmisten välillä on ainutlaatuinen side.

 

Jokainen side on ainutlaatuinen

Riippumatta siitä, onko lemmikkisi luonteeltaan varovainen, leikkisä vai seikkailunhaluinen, Purina löytää aina keinon vahvistaa sidettä. Tutustu niihin tästä.

Kuinka tuemme ainutlaatuista sidettä sinun ja lemmikkisi välillä:

Lemmikit töissä
Pets at Work
Kuinka side toimii arjessa
Autamme yrityksiä muuttumaan koiraystävällisiksi niin, että sinä ja koirasi voitte vahvistaa suhdettanne myös työpäivän aikana.
Kissa
Yhteistyökumppanimme
Mahdollistavat uusien siteiden luomisen
Uskomme uusiin mahdollisuuksiin ja uusien yhteyksien luomiseen hädässä oleville eläimille. Teemme yhteistyötä eri eläinsuojeluyhdistysten kanssa, jotta voimme auttaa kissoja ja koiria löytämään uuden kodin.
Lemmikkieläimet ja omistajat
Ota yhteyttä
Tukee sidettäsi
Me Purina Pet Caren tiimissä olemme täällä auttaaksemme ja voimme tarjoa asiantuntijaneuvoja terveydestä ja ravinnosta, jotka auttavat vahvistamaan hyvinvointia ja toivottua käytöstä.
Parempi lemmikkien kanssa
Vaikutuksemme
Vahvistetaan tärkeää sidettä
Toimimme yhteistyössä Ashokan kanssa tarkoituksena hyödyntää ihmisen ja lemmikin välisen siteen voimaa, jotta yhteiskunnassa saataisiin aikaan positiivisia muutoksia. Keinona tässä on Purinan Better With Pets ‑palkinto.

Yhteiskuntamme tukena

lapsi koiran kanssa
Sitoumuksemme
Sitoumuksesta opettaminen
Olemme sitoutuneet edistämään vastuullista lemmikinhoitoa ja kertomaan lapsille kuinka heistä voi tulla vastuullisia lemmikinomistajia, joiden suhde lemmikkiin perustuu rakkauteen ja kunnioitukseen.
Jooga lemmikin kanssa
Sitoumuksemme
Rohkaise terveen siteen luomiseen
Olemme sitoutuneet auttamaan lemmikinomistajia kertomalla tasapainoisesta ja terveellisestä ravinnosta ja liikunnasta lemmikin ylipainon välttämiseksi.

Elämän mullistavaa ravintoa

Purina-instituutti
Tieteellinen tutkimus
Tutkitaan pitkän aikavälin yhteyksiä
Perustimme Purina Instituten edistämään ravitsemustiedettä sekä kansainvälistä yhteistyötä eläinlääkäreiden ja tieteellisten johtohahmojen kanssa. Tarkoituksena on mahdollistaa lemmikkien parempi, terveempi ja pidempi elämä.
Pro Plan kissalle
Tieteellinen tutkimus
Luodaan kiinteämpiä läheisempiä siteitä
Olemme kehittäneet Purina Pro Plan LIVECLEAR ‑tuotteet, jotka ovat uraauurtavaa ravintoa ja vähentävät kissa-allergeeneja. Uskomme myös, että ravintoinnovaatiot voivat auttaa vahvistamaan sidettä.