Your Pet, Our Passion.
Kvinna tittar på hund

Keitä me olemme?

Haluamme tehdä elämästä parempaa lemmikeille ja niistä välittäville ihmisille.

Uskomme, että side ihmisen ja eläimen välillä tekee elämästä parempaa.

Tämä perusajatus on ollut osa toimintaamme koko historiamme ajan, ja periaate on erityisesti nähtävissä PURINA®-tuotemerkissä, jonka William H. Danforth perusti vuonna 1904.

Nykyään ajatus on kaiken toimintamme perusta ja ohjaa tuotteidemme valmistusta kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja Purinasta

 
Nainen ja koira kannettavalla tietokoneella
Tietoja meistä
Tausta, tavoitteet ja ihmiset
Haluamme tehdä elämästä parempaa lemmikeille ja niistä välittäville ihmisille. Sen on osaamisemme ydinalue ja kaiken toimintamme perusta.
 
 
Nainen halailee kissaa
Lisätietoja Purinasta
Lisätietoja Purinasta
Vahvaan PURINA®-tiimimme eri puolilla maailmaa kuuluu 500 ravitsemustieteilijää, tutkijaa, eläinlääkäriä ja eläinten käyttäytymisen asiantuntijaa, ja meillä on selkeä tavoite: korottaa eläinten ravitsemuksen laadun tasoa.
 
 
Ainesosia
Ruokinta ja ravinto
Jokaisella raaka-aineella on tarkoituksensa
Valitsemme kissan- ja koiranruokiin ainoastaan raaka-aineita, jotka tukevat lemmikkisi mahdollisimman laadukasta elämää.
 
 
Purina-instituutti ja innovaatio
Tieteellinen tutkimus
Purina Institute & innovaatio
Purina on ollut ravitsemuksellisten innovaatioiden uranuurtaja alusta alkaen, ja sen tavoitteena on ollut auttaa kissoja ja koiria elämään paremmin ja pidempään.
 
Live kirkas tuote
Tukijana
Pro Plan

Merkittävä läpimurto kissa-allergeenien hallinnassa

Mielestämme mikään ei saisi tulla sinun ja kissasi väliin. Eivät edes kissa-allergeenit. Tutustu, millaisen eron Pro Plan® Liveclear® ‑tuotteet voivat saada aikaan allergianhallinnassa ja auttaa sinua ja kissaasi tulemaan entistä läheisemmäksi.

Vaikutuksemme
Vaikutuksemme
Vaikutuksemme
Lemmikit työpaikalla, jätteetön tulevaisuus, paikallisten hyväntekeväisyystoimijoiden tukeminen ja vuotuinen BetterwithPets-palkintomme ovat joitain tapoja osoittaa sitoumustamme lemmikkeihin ja niiden perheisiin sekä elinympäristöihimme ja -yhteisöihimme.
Kysymyksesi ovat arvokkaita meille

Kysymyksenne koskien tuotteitamme, toimintaamme ja vaikuttamistapojamme ovat meille tärkeitä, koska uskomme että läpinäkyvä toiminta kuluttajien suuntaan auttaa ihmisiä tekemään entistä tietoisempia valintoja.

Tuotemerkkimme

Suomen suosituimmat ja luotetuimmat kissan- ja koiranruokamerkit ovat osa tuotevalikoimaamme, ja olemme siitä ylpeitä. Teemmekin jatkuvasti töitä kehittääksemme lemmikkien terveyttä ja ravintoa edistävää tieteellistä tutkimusta. Lemmikkisi pysyy iloisena, terveenä ja vahvana Purina-tuotteiden avulla.

koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.

Humana, että kesällä (8. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana) voit tavoittaa kuluttajapalvelumme puhelimitse arkisin klo 10-13.