Your Pet, Our Passion.
Off
Pakkaustemme kierrätysohjeet

Pakkaustemme kierrätysohjeet

Purinalla haluamme tehdä enemmän sellaista, mikä on tärkeää - lemmikkien, niitä rakastavien ihmisten sekä yhteisen planeettamme hyväksi. Olemmekin sitoutuneet ottamaan käyttöön 100-prosenttisesti uudelleenkäytettävät tai kierrätettävät lemmikkiruokapakkaukset vuoteen 2025 mennessä. Nykyään 78 prosenttia pakkauksistamme on tehty kierrätettäväksi, mikäli paikallinen infrastruktuuri sen sallii. Auta meitä työssämme kohti jätteetöntä tulevaisuutta kierrättämällä pakkauksia aina, kun se on mahdollista.

Eri pakkaustyyppien kierrätys

Seuraa pakkaustyyppiä, niin saat lisätietoja sen materiaalien kierrätyksestä.

 

Burkar

 

Tölkit

Tölkit ovat metallia, ja ne lajitellaan metallinkeräysastiaan.

Säckar

 

Ruokasäkit

Suurin osa isoista kuivaruokasäkeistämme on muovia, ja ne lajitellaan joustomuoveiksi. Pakkaukset kuuluvat siis muovinkeräysastiaan.

Påsar och pouches

 

Pienet pussit ja annospussit

Märkäruokapussit, annospussit ja herkkutuotteiden pussit ovat yleensä joustomuovia. Pakkaukset kuuluvat siis muovinkeräysastiaan.

Kartonger

Kartongit

Kartongiksi ja pahviksi luokiteltavat pakkauksemme lajitellaan kartonginkeräysastiaan.

Pyrimme muuttamaan pakkauksiamme niin
Kestävä kehitys
Kierrätä pakkaus ja auta kodittomia eläimiä
Pyrimme muuttamaan pakkauksiamme niin, että ne tukevat kestävän kehityksen tavoitteita. Tämän vuoksi pyrimme pakkaamaan kaikki tuotteemme kierrätettäviin pakkauksiin viimeistään vuoteen 2025 mennessä. Friskiesin yhteistyö Bowerin kanssa on seuraava merkittävä askel pakkausten asianmukaisessa lajittelussa. Näin ne eivät päädy luontoon.