Your Pet, Our Passion.
Off
Purina Better with Pets -palkinto

Purina Better with Pets Prize

Me tiedämme, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä, joten olemme aloittaneet yhteistyön Ashokan kanssa BetterwithPets-palkintoon liittyen.

Meille Purinalla hyvä ravinto on sydämen asia ja kaiken tekemisemme keskiössä. Samalla olemme kuitenkin myös eläintenystävien yritys, jossa uskotaan, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä

Lemmikin ja ihmisen välisessä siteessä on taikaa ja voimaa, ja me uskomme että sillä on myös potentiaalia yhteiskunnalliseksi muutosvoimaksi.

Tiedämme myös, että innovaattorit ja yhteiskunnalliset yrittäjät tuottavat yleensä ensimmäisinä dynaamisia, uudenlaisia, luovia ratkaisuja, joilla on positiivisia vaikutuksia yksilöille ja yhteiskunnalle. Tästä syystä aloitimme yhteistyössä Ashokan kanssa jakaa BetterwithPets‑palkintoa vuonna 2018.

Ashoka on yhteiskunnallisen yrittäjyyden suunnannäyttäjä. Se pyrkii tunnistamaan ja tukemaan maailman johtavia yhteiskunnallisia yrittäjiä, ottamaan mallia näiden innovaatioista ja tekemään parhaansa käynnistääkseen globaalin yhteiskunnan, joka ottaa käyttöön uuden viitekehyksen rakentaakseen muutosten maailmaa kaikille.

BetterwithPets-palkinnon kokonaisarvo on 100 000 £, ja sen tarkoituksena on tukea yhteiskunnallisia innovaatioita, jotka pyrkivät hyödyntämään ihmisen ja lemmikin välistä suhdetta yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistämiseen eri puolilla Eurooppaa. Palkinto on jaettu kahteen sarjaan: toisessa palkitaan innovaationsa pilottivaiheeseen saanut yrittäjä ja toisessa idean asteella oleva innovaatio. Toinen sarja on suunnattu erityisesti nuorille innovaattoreille, joiden keksinnöt ovat varhaisessa vaiheessa, ja tarkoituksena on tukea heidän projektinsa etenemistä seuraavalle asteelle.

Yhteiskunnalliset innovaattorit ja yrittäjät ovat meille suuri innoituksen lähde, sillä he toimivat vahvistaakseen sidettä ihmisen ja lemmikin välillä ja auttavat kehittämään tärkeitä tunne- ja käyttäytymisperusteisia osaamisen lajeja, mahdollistamaan myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset, vahvistamaan fyysistä terveyttä ja hyvinvointia ja uudistamaan lemmikkien roolia yhteiskunnassa. Haluamme tukea toimijoita, jotka uskovat laillamme, että ihmiset ja lemmikit ovat parhaimmillaan yhdessä ja että lemmikin ja ihmisen välisellä suhteella on voimaa muuttaa koko yhteiskuntaa. Ravinto on toimintamme keskiössä. Kiinnostuksemme lemmikkeihin ulottuu kuitenkin myös ruokakuppia kauemmas, ja me haluamme tehdä enemmän asioita, joilla on merkitystä lemmikeille osana yhteiskuntaa. Purina BetterwithPets ‑palkinto on meille suuri ylpeyden aihe! Lisätietoa voittajista löytyy tästä!

BWPP-voittajat - 2018

Dam som lyfter upp hunden på parkbänken

Vuoden 2018 BetterwithPets-palkinnon voitti OOPOEH Foundation, joka sai 30 000 £ innovatiivisten ideoidensa tueksi ja edistämiseksi. Hollantilainen OOPOEH Foundation pyrkii vähentämään ikäihmisten yksinäisyyttä ja lisäämään heidän fyysistä aktiivisuuttaan yhdistämällä heidät lähellä asuvien koiranhoitajaa etsivien perheiden kanssa.

 

"Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme myöntää palkinnon, joka mahdollistaa hankkeen yhteiskunnallisten vaikutusten kasvun. Osallistuimme Purinan kanssa mahtavaan työpajaan, ja aiomme jatkaa hankkeen parissa työskentelyä, jotta voimme tuoda ikäihmisille lisää neuvoja ja inspiraatiota BetterwithPets-foorumissa oppimamme mukaisesti."

 

Sofie Brouwer, OOPOEH Foundation ‑säätiön perustaja
​​​

Muut neljä finalistia vuonna 2018 olivat: Canine Hope, Dutch Cell Dogs, Medical Detection Dogs ja K9 Hundekunde: Happy Kids with Happy School Dogs, sai myös 12 000 £ palkinnon tehtyään tuomareihin suuren vaikutuksen.

 

BWPP-voittaja - 2020

Vuonna 2020 palkinto jaettiin kahdessa sarjassa. Pilottivaiheessa olevan innovaation sarjassa ja ideavaiheessa olevan hankkeen sarjassa.

Innovaatio pilottivaiheessa: Voittaja

Uppsökande arbetar pratar med hund på gatan

 

StreetVet Accredited Hostel Scheme voitti pilottivaiheessa olevien ideoiden sarjan ja sai 40 000 £ palkinnon hankeen tukemis- ja edistämistyöhön. StreetVetin tavoitteena on tarjota ilmaisia eläinlääkäripalveluita kodittomille lemmikinomistajille. Hankkeessa on löydetty uusia tapoja hyötyä ihmisen ja lemmikin välisestä positiivisesta ja vahvasta siteestä yhteiskunnassa.

 

"Minulle SteetVet on kokonaisuudessaan ollut hullu matka, joka alkoi ideasta laittaa reppu selkään ja lähteä ulos ja johtaen tähän hetkeen, jossa teen sitä joka päivä. Kaikki on kiinni mahtavista vapaaehtoisistamme, ja ihmisen ja lemmikin välisestä siteestä, joka on kaiken tämän taustalla. Matkan varrella tapaamamme ihmiset ovat olleet paras osa SteetVet ‑hanketta, niin omistajat koirineen kuin apuaan tarjonneet ihmiset."

 

Jade Statt, StreetVetin perustaja

 

Uppsökande arbetare med hemlösa och hundar

 

Gamelles Pleines tuli toiselle sijalle ja sai palkinnoksi 16 000 £ hankkeensa vaikutusten skaalaamiseen. Gamelles Pleines toimii koko Ranskassa ja auttaa kodittomia lemmikinomistajia ruokkimaan ja hoitamaan lemmikkejään yhteiselämän turvaamiseksi. Lemmikeistä on heille myös hyötyä, ja ne voivat auttaa heidän uudelleensopeutumistaan yhteiskuntaan.

 

"Tässä on kyseessä paljon muustakin kuin palkinnosta, siis koko ideasta ja hankkeesta. Minulle tärkeintä on tehdä näkymättömät näkyviksi, jotta ihmiset näkisivät kodittomat ja heidän lemmikkinsä uudella tavalla. Olen onnellinen, että tämä tavoite on saavutettu, sillä Gamelles Pleines ja StreetVet toimivat saman asian hyväksi kahdessa eri maassa. Tämä on suuri saavutus kodittomille."

 

Yohann Severe, Gamelles Pleines ‑järjestön perustaja.

 

 

Ideavaiheen sarja: Voittaja

Homely home logo

 

Homely Home voitti nuorille, 18–25-vuotiaille innovaattoreille tarkoitetun ideavaiheen sarjan. Se sai 8 000 £ palkinnon visionsa kehittämiseen pilottiprojektivaiheeseen.

Venäjällä toimiva Homely Home kehittää kuntoutusohjelmaa ihmisille ja eläimille merkityksellisen, elämänmittaisen siteen luomiseksi ja heidän hyvinvointinsa edistämiseksi.

 

"Palkintorahat auttavat ensimmäisen Homely Home ‑keskuksen perustamisessa ja voimme näyttää esimerkkiä, kuinka kuntoutus tehostuu eläinten avulla. Pääsemme toteuttamaan suurta ajatustamme kodista, jossa lemmikkien sosialisaatio yhdistyy siteeseen, joka voi syntyä ihmisen ja eläimen välille ja sen parantavaan voimaan ihmisen kamppaillessa masennusta vastaan tai kohdatessaan lähisuhdeväkivaltaa tai kodittomuutta."

 

Maxim Alexandrov, Homely Homen perustaja

Sitoumuksemme
Vaikutuksemme
Sitoumuksemme
Lemmikkien ruoka on toimintamme ydintä, mutta se ei suinkaan ole kaikki se, mitä teemme. Haluamme tehdä enemmän tärkeitä asioita luodaksemme yhteiskunnan, josta lemmikit tekevät paremman paikan sekä auttaa tekemään asioita lemmikkien, ihmisten ja planeettamme hyväksi.

Purina in Society Commitments ‑ohjelma on kehitetty tarkoituksena asettaa itsellemme selkeitä tavoitteita, joilla voi olla positiivinen vaikutus maailmaan, lemmikeille, niitä rakastaville ihmisille ja meille yhteiselle planeetalle.
koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.

Humana, että kesällä (8. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana) voit tavoittaa kuluttajapalvelumme puhelimitse arkisin klo 10-13.