Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys

Rakkautemme ja sitoumuksemme kissoihin ja koiriin ulottuu paljon tuotteitamme laajemmalle. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tukea arvomme jakavia hyväntekeväisyysjärjestöjä Suomessa ja tehdä niiden kanssa yhteistyötä.

Sitoumuksemme lemmikkieläimiin ja halumme auttaa lemmikinomistajia tarjoamaan nelijalkaisille ystävilleen kaikki, mitä ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä ja onnellisina, ulottuu paljon tuotteitamme laajemmalle.

Teemme myös osamme auttaaksemme kodittomia kissoja ja koiria, jotka odottavat loppuelämän kotiaan eläinsuojeluyhdistysten hoivassa. Haluamme nostaa eläintenhoidon standardeja ja ehkäistä eläinten kärsimystä sekä jakaa osaamisemme ja kokemuksemme muiden kanssa.

Olemme ylpeitä monipuolisesta työstämme arvomme jakavien hyväntekeväisyysjärjestöjen tukijana. Periaatteemme on työskennellä yhdessä tärkeiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, jotta voimme kehittää ohjelmia lemmikkien ja niiden omistajien konkreettiseksi ja luotettavaksi tueksi.

Filosofiamme

Teemme yhteistyötä yhteiskunnan toimijoiden kanssa ja tuemme heidän työtään. Autamme yhteistyökumppaneitamme lemmikinruoilla, lahjoituksilla ja erilaisilla projekteilla sekä tapahtumilla alueellisesti. Yhteistyömme eläinten hyvinvointijärjestöjen kanssa on tärkeä osa sitoutumistamme kodittomien lemmikkien auttamiseen. Tuemme ylpeinä hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka jakavat arvomme, eläinten hyvinvointiorganisaatioista henkilöihin, jotka pyrkivät työllään edistämään seuralemmikkien merkitystä kouluissa sekä hoitoaloilla. Näissä paikoissa eläimillä on erityisen tärkeä merkitys terveydelle sekä hyvinvoinnille. Filosofiamme on työskennellä pitkäaikaisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme ja kehittääksemme työskentelytapoja, joiden tarkoituksena on antaa laadukkaamman elämän lemmikkieläimille ja niitä rakastaville ihmisille.

Mitä Purina Suomi tekee?

Hyväntekeväisyysyhteistyökumppanit ovat meille Purinalla tärkeitä osana sitoutumistamme lemmikkien auttamiseen. Tuemme paikallisia eläinsuojelujärjestöjä lahjoittamalla lemmikinruokia sekä lisäämällä tietoisuutta heidän kodittomien eläimien puolesta tekemästä työstään.

Tähän mennessä vuonna 2023 olemme lahjoittaneet yli 750 000 annosta lemmikinruokaa löytöeläintaloille ympäri Pohjoismaita.

Kiitos, että välitätte. Sinulla on merkitystä!

Yhdessä me haluamme auttaa niitä nelijalkaisia ystäviämme, jotka odottavat vielä pysyvää kotiaan.

Te jaoitte kilpailussamme ihana kuvia lemmikeistänne ja heidän ruokahetkistään. Jokaista jaettua kuvaa kohden lahjoitamme ravinteikkaan aterian kodittomille kissoille ja koirille eläinsuojissa ympäri maata. Suomen yhteistyökumppanimme SEY tarjoilee ateriat rakkaudella niitä tarvitseville.

Kiitos teille kaikille, jotka välitätte! Yhdessä me autamme niitä, jotka tarvitsevat sitä eniten.

Lemmikit töissä
Vaikutuksemme
Pets At Work
Haluaisitko ottaa koirasi mukaan työpaikalle? Haluamme tehdä Suomen työpaikoista koiraystävällisempiä.
Sitoumuksemme
Vaikutuksemme
Sitoumuksemme
Olemme omistautuneet muuttamaan lemmikkien ja niiden omistajien elämää parempaan suuntaan Tästä syystä olemme antaneet 10 lupausta, jotka aiomme täyttää vuonna 2023.
koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.