Your Pet, Our Passion.
Dentalife

Purina Dentalife ‑tuotteiden toiminta perustuu mekaaniseen puhdistukseen, joka lisää pureskelua ja ”harjaa” koiran hampaiden pintoja.

Tuotteen koostumuksen, muodon ja mittasuhteiden yhdistelmä varmistaa, että se puhdistaa myös koiran takahampaat paikoista, joihin on vaikea ulottua. Juuri näihin hampaisiin kertyy helposti plakkia ja sen seurauksena hammaskiveä.

Collie som väntar på att få en Dentalife-sticka - 28 dagars skillnad
Tukijana
Dentalife

Huomaa muutos jo 28 päivässä

Koiran hammasterveys kohenee pureskelemalla päivittäin vain yksi Dentalife-tikku. On tieteellisesti todistettu, että se vähentää hammaskiven muodostumista 28 päivän aikana.

Tutustu koko valikoimaamme:

Hammasherkun koostumus on ainutlaatuinen, sillä se on yhtä aikaa sitkeä ja huokoinen, ja tikun selkeät harjanteet hierovat ikeniä. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tikku vähentää todistetusti hammaskiven muodostumista ja sen toiminta perustuu luonnolliseen puhdistusprosessiin.

Dentalifen hyödyt

Vaikutus hampaisiin

  • Tieteellisesti todistettu vähentävän hammaskiven muodostumista
  • Sitkeä ja huokoinen rakenne
  • Puhdistaa luonnollisesti
  • Puhdistaa myös hampaat, joihin on hankala ulottua

Terveellinen koostumus

  • Ei lisättyjä keinotekoisia maku- tai väriaineita
  • Ei lisättyä sokeria, vähärasvainen
  • Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
  • D-vitamiini ja kalsium vahvistavat hampaita

Asiantuntijoidemme neuvoja

Terrierit eläinlääkärissä
Hammashoito
Koiran hampaiden hoito
Tiesitkö, että hammasongelmat ovat yleisin diagnosoitu terveysongelma kaikilla yli 3-vuotiailla koirilla? Koska koiran hampaat ja ikenet ovat yhtä alttiita sairauksille kuin omasi, varmista, että annat koirasi hampaiden terveydelle saman huolenpidon ja huomion kuin omallesi.
Labradorinnoutaja huohottaa
Hammashoito
Pahanhajuinen hengitys koirilla
Moni meistä saattaa olettaa, että koirien pahanhajuinen hengitys on hännän heiluttelun ja mutaisen tassun ohella vain yksi koiran tavallinen piirre. Koirien pahanhajuinen hengitys voi kuitenkin olla varhainen merkki tietyistä hampaiden terveysongelmista.