Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Tieteellinen tutkimus

Tieteellinen tutkimus

Innovaatioiden historia.

Purinan panostus tieteelliseen työhön lemmikkien ravinnosta ja sen merkittävä rooli eläinten terveydelle on kestänyt jo lähes vuosisadan ajan. Purinan läpimurrot ovat olleet mukana alan standardien uudelleenmäärittelyssä.

Tietoa lemmikkien ravinnosta ei ole koskaan ollut näin paljon saatavilla, mutta luotettavaa tietoa ei ole aina helppo löytää. Vuonna 2018 perustimme Purina Instituten, globaalin äänen, joka jakaa tieteellisen ja ravitsemustieteen eläinlääkäreiden kanssa ja on tieteellinen suunnannäyttäjä, jonka tavoite on auttaa lemmikkejä elämään paremmin ja pidempään.

Purina Institute jakaa FoU-toimipisteiden maailmanlaajuisesta verkostossa toimivien yli 500 Purina-tutkijan ja -asiantuntijan tutkimustietoa. Purinan FoU-tiimi on kooltaan vertaansa vailla ja siihen kuuluu laaja erikoisalojen verkosto muun muassa ravitsemustieteilijöitä, eläinlääkäreitä, käyttäytymisasiantuntijoita, immunologeja, kemistejä, molekyylibiologeja, elintarviketutkijoita, maistuvuuden ammattilaisia ja genomiikan ja bioinformatiikan osaajia.

Tämä on meille sydämen asia. Emme tule koskaan valmiiksi. Emme opi koskaan tarpeeksi, emmekä voi koskaan tietää riittävästi. Pyrimme siis jatkuvasti parantamaan lemmikkien hyvinvointia entisestään.

 

Dan Smith, Vice President, Global Head of R&D. Nestlé Purina

 

Nestlé on yksi maailman suurimmista elintarvike- ja ravitsemusalan yrityksistä, ja siihen kuuluminen tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia tutustua lemmikkien ja ihmisten terveyttä yhdistäviin tekijöihin. Tiedonjako tieteellisten tiimien välillä on auttanut Purina Institutea jo soveltamaan alan avainosaamista koskien esimerkiksi probiootteja ja kognitiivisten taitojen heikkenemistä.

Jos haluat lisätietoja Purinan uraauurtavasta työstä ja Purinan Instituten valtavista tieteellisistä resursseista, käy osoitteessa: www.purinainstitute.com 

Tieteellinen perintömme

koira ja kissa terassilla

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi - niin pieniin kuin suuriinkin. Ota meihin suoraan yhteyttä milloin tahansa. Puhelimemme on avoinna arkisin klo 10:00-17:00.