Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Kissa
Pro Plan
Kaikki PRO PLAN ‑tuotteet sisältävät 100 % olennaisia ravintoaineita, joita kissasi tarvitsee ja joista se pitää.

Me uskomme, että mahdollisimman hyvä ravinto on terveyden perusta ja mahtavan elämän lähtökohta.

PRO PLAN onkin itsestään selvä valinta kaikille, jotka haluavat kissansa ravinnon perustuvan uraauurtavaan tieteelliseen tutkimukseen, yli 90 vuoden kokemukseen ja todistettuihin tuloksiin.

Kaikki PRO PLAN ‑tuotteet on kehitetty niin, että laadukkaat raaka-aineet hyödynnetään mahdollisimman hyvin, ja tuotteiden ravitsemukselliset hyödyt on kohdistettu tarkasti joka elämänvaiheessa – kissanpentujen luonnollisen vastustuskyvyn tukemisesta täysikasvuisten kissojen munuaisterveyden edistämiseen.

Optimoitu ravintomme sisältää merkittäviä terveysvaikutuksia, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä tähtäimellä tinkimättä mahtavasta mausta, jota kissasi rakastaa.

Kissa pro plan
Tukijana
Pro Plan

Esittelyssä PRO PLAN LIVECLEAR​

Maailman ensimmäinen ja ainoa allergeeneja vähentävä ravinto kissoille. Varma ja kissaystävällinen tapa vähentää allergeeneja, eikä sinun tarvitse luopua sylissäsi kehräävästä kissakaverista.

Pennut
Vår näring
PRO PLAN Kissanpentu
Kissanpennuille tarkoitettu valikoimamme on kehitetty erityisesti tukemaan pentujen kehitystä, niin että ne saavat parhaan alun elämään ja kasvavat niin mahtaviksi kuin mahdollista.
Kisssan
Meidän ravitsemus
PRO PLAN Täysikasvuinen
Täysikasvuisille kissoille tarkoitettu valikoimamme tukee kissan luonnollista vastustuskykyä tieteellisesti kehitetyn raaka-aineyhdistelmän avulla. Se edistää munuaisten terveyttä ja vahvistaa kissan hampaita.
Kissan
Meidän ravitsemus
PRO PLAN Senior
PRO PLAN Senior ‑valikoiman tuotteet ovat asiantuntijoiden kehittämiä, ja niiden tarkoitus on tukea tervettä ikääntymistä. Tuotteet sisältävät ainutlaatuisen ravinneyhdistelmän, joka sisältää antioksidantteja, prebioottia ja Omega-3- ja Omega-6-rasvahappoja, jotka edistävät todistetusti yli 7-vuotiaiden kissojen elämänlaatua ja auttavat pidentämään niiden elämää.

Tutustu valikoimaamme

Hyödyntää tieteen voimaa

Omistajana sinulla on suurin vaikutus kissasi hyvinvointiin, ja juuri siksi haluamme jakaa kaiken asiantuntemuksemme ravinnosta ja lemmikkienhoidosta kanssasi.

Pyrimme ymmärtämään lemmikkien tärkeimpiä terveysongelmia ja siksi tutkimuksemme keskittyy osa-alueille, joilla on suurin merkitys kissojen ja niiden omistajien elämässä.

PRO PLAN® Veterinary Diets ‑tuotteet kissoille

PRO PLAN VETERINARY DIETS -tuotesarja on suunniteltu auttamaan eläinlääkäreitä tarjoamaan ravitsemuksellista hoitoa tiettyihin kissojen oireisiin. Kliinisen ravitsemuksen ja niiden oheistuotteiden tuotesarja tarjoaa eläinlääkäreille mahdollisuuden vahvistaa kokonaisvaltaisen hoidon vaikutuksia kohdistettujen, tieteellisten ja todistetusti toimivien ravintokoostumusten avulla

Pro Plan Logo

Samankaltaisia artikkeleita PRO PLANi​sta

3 minuutin luku

Kissojen ruoka-aineallergiat