Täysikasvuisen kissan ravitsemus

MILLAISIA RAVITSEMUSTARPEITA TÄYSIKASVUISELLA KISSALLA ON?

Täysikasvuisen kissan ravitsemus

Kissasi ravinnontarve vaihtelee läpi sen elämän. Kissa on täysikasvuinen noin vuoden iässä. Täysikasvuinen kissa hyötyy edistyksellisestä ravinnosta, joka tukee sen terveyttä ja hyvinvointia pitkällä aikavälillä. On aika vaihtaa penturavinto täyskasvuisen kissan ravintoon.

Täysikasvuisen kissan hampaat, ruoansulatus ja virtsatiet vaativat erityistä hoitoa. Oikeanlainen kuivaruoka auttaa ylläpitämään suun terveyttä ja ehkäisee hammaskiven muodostumista.

Eläinlääkäreidemme ja ravitsemusasiantuntijoidemme ovat kehittäneet yhteistyössä PURINA ONE ADULT ‑ravinnon, joka vähentää hammaskiven muodostumista ja tukee ravinnon sulavuutta ja ulosteen hyvää koostumusta. Täysikasvuisen kissan ravinnon ainutlaatuinen ravinneyhdistelmä takaa, että kissa saa kaikki tarvitsemansa ravinteet ruoassa, jonka makua se rakastaa!

RAVINTEIDEN HYVÄ IMEYTYVYYS
Laadukkaat raaka-aineet, jotka imeytyvät hyvin. **Purinan ravitsemusasiantuntijoiden vahvistama tieto.

HAMMASKIVEN MUODOSTUMINEN VÄHENEE JOPA 40 %*
Sisältää aktiivista raaka-ainetta, joka ehkäisee hammaskiven muodostumista ja auttaa ylläpitämään suun terveyttä. *Purina Research

VIRTSATEIDEN TERVEYS
Täysravinto sisältää tasapainoisia kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään kissan virtsateiden terveyttä.

Kaikki kissojen PURINA ONE -kuivaruokatuotteet sisältävät ainutlaatuista BIFENSIS-ravinneyhdistettä, joka on suunniteltu vahvistamaan kissan luontaista vastustuskykyä sisältäpäin.

Jos täysikasvuisella kissallasi on terveysongelma, käänny eläinlääkärin puoleen.

Lisätietoja tietoja ravitsemuksesta: - Sisäkissat, - Steriloidut/kastroidut kissat - Ylipaino, - Turkki ja karvapallot, - Herkkä ruoansulatus ja yliherkkyydet.

Tärkeintä on, että kissa pysyy terveenä ja tyytyväisenä, riippumatta siitä, minkä ravinnon sille valitset. Huolehdi kissan ravinnosta ja voit iloita sekä sen näkyvästi hyvinvoivasta olemuksesta että tiedosta, että sillä on hyvä olla.

PURINA ONE. Näkyvää terveyttä tälle ja huomiselle päivälle.