Your Pet, Our Passion.
Daniel

Regional Leader Purina Institute and Veterinarian @Purina

Daniel
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Lemmikkiruokia voi tosiaan valmistaa sekä viljalla että ilman viljaa. Kun ruoka valmistetaan ilman viljoja, joukkoon tulee lisätä vaihtoehtoisia hiilihydraattien lähteitä, jotta ruokavalio olisi täysi ja tasapainoinen. Erilaiset ihmiset haluavat ravintonsa eri lähteistä, joten Purina tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joista osa on viljattomia, jotta jokainen lemmikinomistaja voi valita juuri omalle lemmikilleen sopivan ruoan.

Sekä kissoille että koirille tekee hyvää syödä viljoja. Maissi, vehnä ja ohra ovat erinomaisia välttämättömien ja hyödyllisten ravintoaineiden lähteitä. Viljat ovat yksi parhaita tapoja lisätä ruokavalioon antioksidantteja, runsaasti energiaa sisältäviä hiilihydraatteja ja ruoansulatusta edistäviä kuituja. Voi lukea täältä lisää viljojen hyödyistä.

Ymmärrämme kuitenkin, että kuluttajat kaipaavat lemmikeilleen vaihtoehtoja. Juuri siksi valmistamme niin viljaa sisältäviä kuin viljattomia ruokia. Tiedämme, että jotkut lemmikinomistajat suhtautuvat tiettyihin ainesosiin valikoivasti ja voivatkin haluta lemmikilleen ennemmin viljatonta ruokaa.  Näille lemmikinomistajille tarjoamme ruokia, joissa on käytetty vaihtoehtoisia hiilihydraattien lähteitä, kuten kassavanjuurijauhetta ja hernetärkkelystä. Meiltä löytyy useita merkkejä, joiden tuotevalikoimaan kuuluu myös viljattomia vaihtoehtoja. Tällaisia ovat muun muassa: PURINA BEYONDBETABAKERS ja PRO PLAN DOG. Kaikki viljattomat ruokamme ovat täyttä ja tasapainoista ravintoa. Ne ovat edelleen sitä samaa korkeaa laatua, jota lemmikinomistajat ovat Purinalta oppineet odottamaan.

Viljaton resepti ei tarkoita, että tuote on ”hiilihydraatitonta”, kuten jotkut luulevat. Tavallisesti viljat korvataan vaihtoehtoisilla hiilihydraattien lähteillä, sillä ne ovat välttämätön osa tasapainoista ruokavaliota. Lisäksi viljattomaksi itseään mainostava tuote ei välttämättä tarkoita sitä, että ruoka sisältäisi yhtään tavallista enempää eläinperäisiä proteiineja
.

Voivatko koirat ja kissat elää viljattomalla ruokavaliolla?