Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist and Veterinarian @Purina

Paula
Kuinka ruoat valmistetaan

Kuinka ruoat valmistetaan

Takaisin osioon >

Termi ’luonnollinen’ voi tarkoittaa eri asioita eri kuluttajille. Lemmikkiruokateollisuudessa luonnollisella lemmikkiruoalla viitataan ruokiin, jotka sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka ovat käyneet läpi hyväksyttävän määrän fyysistä prosessointia. Tuotevalikoimamme sisältää tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia.

Mitä luonnollinen lemmikkiruoka tarkoittaa? Luonnolliseksi lemmikkiruoaksi voidaan kutsua ruokia, joiden ainesosat ovat peräisin kasveista, eläimistä, mikro-organismeista tai kivennäisaineista:

  • joihin ei ole lisätty mitään
  • ja jotka ovat käyneet läpi ainoastaan peruskäsittelyitä, kuten pakastamisen tai kuivauksen. Esimerkiksi kemiallisia käsittelyjä ei hyväksytä.


Tuotevalikoimassamme on tuotemerkkejä, joiden tuotteissa käytetään luonnollisia ainesosia (esim. PURINA BEYOND, PURINA ONE DualNature, BETA kuivaruoissa). Kun pakkauksissamme on merkintä ”sisältää luonnollisia ainesosia”, tarkoitetaan sillä ainesosaluettelossa olevia tähdellä (*) tai muulla merkillä merkittyjä luonnollisia ainesosia.

Mitä luonnollinen lemmikkiruoka tarkoittaa? Ovatko tuotteenne luonnollisia?