""

Aiemmat Purina ja yhteiskunta -lupauksemme

Suorituksemme

Lanseerasimme 10 Purina ja yhteiskunta -lupaustamme ensimmäisen kerran vuonna 2016, ja siitä lähtien olemme pyrkineet saavuttamaan asettamamme tavoitteet. Täältä voit lukea lisää saavutuksistamme ja tuoreimmasta tilanteesta.

LEMMIKIT: INNOVAATIOITA ELÄINTEN TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN PARANTAMISEKSI

Tavoitteemme: Lanseeraamme vuosien 2021 ja 2022 välillä 10 uutta tuotetta, jotka edistävät lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia.

Saavutimme tavoitteemme, sillä lanseerasimme 12 uutta tuotetta, kuten koirille suunnattu PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CardioCare™, joka auttaa tukemaan sydämen toimintaa.

Lue lisää

""

LEMMIKIT: EDISTÄÄ LÄPINÄKYVYYTTÄ KAUTTA TUOTEVALIKOIMAN

Tavoitteemme: Tarjota kuluttajille helposti saatavaa, asianmukaista ja läpinäkyvää tietoa lemmikkiruoistamme.

Tavoite saavutettiin vuonna 2020, ja aloitteet kuten Jokaisella raaka-aineella on tarkoituksensa -sivustomme ja Kysymyksillänne on väliä -sivustomme auttavat ihmisiä helposti löytämään tietoa siitä, mitem valmistamme eläinrehumme. Voit lukea asiasta tarkemmin PjaY-raportista.

Lue raportti

""

LEMMIKIT: LOPETTAA KEINOTEKOISTEN VÄRIAINEIDEN KÄYTTÖ

Tavoitteemme: Lopetamme keinotekoisten väriaineiden käytön ateriatuotteissamme vuoteen 2020 mennessä. Vuoteen 2023 mennessä keinotekoisia väriaineita ei käytetä myöskään herkkupaloissamme.

Saavutimme tavoitteemme 3 vuotta etuajassa: kaikki keinotekoiset väriaineet poistuivat ateriatuotteistamme ja herkkupaloistamme vuonna 2020. Lue lisää Purina ja yhteiskunta -raportista.

Lue raportti

""

LEMMIKIT: AUTA VÄHENTÄMÄÄN LEMMIKKIEN YLIPAINOA ENNALTAEHKÄISEVÄN YHTEISTYÖOHJELMAN AVULLA

Tavoitteemme: Vuoteen 2023 mennessä 10 suurinta markkina-aluettamme Euroopassa tukee ennaltaehkäisevää yhteistyötä ja ohjelmia lemmikkien ylipainoriskin pienentämiseksi.

Teemme edelleen yhteistyötä eläinlääkäreiden ja käyttäytymistutkijoiden kanssa tunnistaaksemme lemmikkien ylipainon perimmäiset syyt ja löytääksemme uusia tapoja tukea lemmikinomistajia ongelman ratkaisemisessa. Voit lukea lisää aloitteistamme Purina ja yhteiskunta -raportista.

Lue raportti

""

YHTEISÖT: EDISTÄÄ LEMMIKADOPTIOTA YHTEISTYÖN JA KUMPPANUUKSIEN KAUTTA

Tavoitteemme: Vuoteen 2023 mennessä 10 suurinta markkina-aluettamme Euroopassa tukee adoptio-ohjelmia ja -järjestöjä lemmikkien adoptiomäärien lisäämiseksi.

Yhteensä 28 maata on lähtenyt mukaan lemmikkien adoptioihin tähtäävään yhteistyöhön noin 50 eri organisaation kanssa. Tuemme adoptio-ohjelmia jatkossakin osana Purinan 6 uutta lupausta.

Lue lisää

""

YHTEISÖT: TUODA ENEMMÄN LEMMIKKEJÄ TYÖPAIKOILLE

Tavoitteemme: Vuoteen 2020 mennessä tavoitteenamme on luoda 200 yhteenliittymää eri puolille Eurooppaa toimistolemmikkialoitteen tukemiseksi.

Saavutimme tavoitteemme vuonna 2020, kun 209 ulkopuolista yritystä lähti mukaan Pets At Work -ohjelmaan; jokainen näistä yrityksistä uskoo, että lemmikkien seurassa olemme parempia! Voit lukea lisää vuoden 2020 Purina ja yhteiskunta -raportista.

Lue raportti

""

YHTEISÖT
TARJOTA VASTUULLISEN LEMMIKINHOIDON OHJELMIA LAPSILLE

Tavoitteemme: Vuoteen 2023 mennessä vastuullisen lemmikinhoidon ohjelmamme ovat tavoittaneet 2 miljoonaa lasta.

Tähän päivään mennessä yli 2 miljoonaa lasta on osallistunut vastuullisen lemmikinhoidon ohjelmiimme. Vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyvät ohjelmat ovat myös jatkossa osa 6 uutta Purina-lupausta.

Lue lisää

""

Luoda työpaikkoja nuorille eri puolilla Eurooppaa

Tavoitteemme: Vuoteen 2016 mennessä Nestlé Purina on sitoutunut luomaan Eurooppaan 1 500 työ- ja harjoittelupaikkaa alle 30-vuotiaille nuorille.

Saavutimme tavoitteemme vuonna 2016, ja olemme palkanneet 2 429 nuorta vuosien 2014–2016 aikana. Voit lukea lisää tästä lupauksesta alta.

Lue lisää

""

YMPÄRISTÖ: TYÖTÄ JÄTTEETTÖMÄN TULEVAISUUDEN HYVÄKSI

Tavoitteemme: Vuoteen 2025 mennessä pakkauksistamme 100 % on uudelleenkäytettäviä tai kierrätettäviä.

78 % pakkauksistamme oli suunniteltu kierrätettäväksi vuonna 2020. Teemme jatkossakin työtä jätteettömän tulevaisuuden eteen osana Purinan 6 uutta lupausta.

Lue lisää

""

YMPÄRISTÖ: TOTEUTTAA VASTUULLISTA RAAKA-AINEHANKINTAA

Tavoitteemme: Vuoteen 2022 mennessä 100 prosenttia merestä pyydetyistä ja viljellyistä merenelävistä on kestävästi hankittua.

Vuonna 2021 jo 86 % käyttämistämme merenelävistä oli kestävästi hankittua. Lupaamme tehdä jatkossakin töitä asian eteen osana lupaustamme kehittää innovaatioita lemmikkien ravitsemukseen ja hankkia ainesosia uudistavien menetelmien avulla.

Lue lisää

""
""

Vuoden 2020 Purina ja yhteiskunta -raportti

Löydät lisätietoa 10 aiemmasta lupauksestamme ja työstämme niiden saavuttamiseksi vuoden 2020 Purina ja yhteiskunta -raportistamme.

Lue raportti
""

Palaa Purinan 6 uuteen lupaukseen

Palaa Purinan lupaukset -etusivulle lukeaksesi uusista lupauksistamme.

Lue lisää