ANNA MEIDÄN AUTTAA SINUA TEKEMÄÄN TOIMISTOSTASI LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN

Jos olet valmis käynnistämään Pets at Work -ohjelman omassa yrityksessäsi ja ehkä jopa liittymään Pets at Work -yhteenliittymään, me autamme sinua mielellämme. Eri puolilla Eurooppaa sijaitsevat lemmikkiystävälliset toimistomme ovat erikokoisia, niissä on eri määrä työntekijöitä, ja rakennukset ja työkulttuurit ovat erilaisia. Osaamme siis toteuttaa Pets at Work -ohjelman hyvinkin erilaisissa ympäristöissä.

Lähetät vain meille sähköpostia osoitteeseen pawalliancenordic
@purina.nestle.com

Kerrothan yrityksesi nimen, koon, sijainnin ja oman asemasi – näin pystymme tarjoamaan sinulle kohdennetumpaa tukea.

paw logo

MIKÄ ON PETS AT WORK -YHTEENLIITTYMÄ?

Nestlé Purinan perustama Pets at Work -yhteenliittymä on vapaaehtoisuuteen perustuva, voittoa tavoittelematon yritysyhteenliittymä, jonka tavoitteena on tehdä lemmikkien omistamisesta helpompaa avaamalla yritysten ovet koirille. Jäsenemme tiedostavat, että lemmikeillä on valtavan suuri positiivinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Jäsenemme toimivatkin esimerkkinä muille yritykselle osoittaessaan, kuinka arvokkaita lemmikkiystävälliset työpaikat ovat.

benefits

PETS AT WORK -YHTEENLIITTYMÄÄN LIITTYMISEN HYÖDYT

Pets at Work -yhteenliittymän jäsenet saavat Nestlé Purinan Pets at Work -asiantuntijoilta ainutlaatuista tietoa ja apua ohjelman toteuttamisen suhteen. Tämä voi sisältää esimerkiksi tukea pilot-hankkeen perustamiseen, apua lemmikkiystävällisten tilojen suunnittelemiseen ja kyselytuokioita.

members

KETKÄ VOIVAT LIITTYÄ?

Mikä tahansa yritys voi hakea Pets at Work -yhteenliittymän jäsenyyttä täysin ilmaiseksi, kunhan yritys on sitoutunut avaamaan ovensa koirille.