Duality

LUPAUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ

LUPAUKSEMME

Ruoka on toimintamme keskiössä, mutta teemme paljon muutakin. Olemme sitoutuneet tekemään enemmän merkityksellisiä asioita lemmikkien, eläinihmisten ja yhteisen maailmamme hyväksi myös muualla kuin ruokakuppien äärellä. Siksi olemme sitoutuneet 10 lupaukseen, jotka aiomme saavuttaa vuoteen 2023 mennessä. Jokainen lupauksista saa aikaan muutosta eri puolilla Eurooppaa jo nyt.

Tavoite vuodelle 2023:
100% sitoumusten tavoitteista saavutettu

VAIKUTTAMISKOHTEITAMME
Tutustu lupauksiimme ja siihen, kuinka ne auttavat parantamaan lemmikkien elämää, yhteisöjen ja ympäristön hyvinvointia.

Lue lisää Purina yhteiskunnassa sitoumuksistamme

LATAA RAPORTTI

Purina yhteiskunnassa

Eläinruokayrityksenä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta lemmikeille, niiden omistajille ja yhteiskunnalle laajemminkin. Siksi haastattelimme lemmikinomistajia, eläinlääkäreitä, toimialan mielipidejohtajia, kestävän kehityksen asiantuntijoita ja eläinten hyvinvoinnista vastaavia. Halusimme tunnistaa osa-alueita, joilla voimme saavuttaa parannuksia lemmikkien elämään ja tekoja ympäristö- ja yhteiskunnallisten seurausten pienentämiseksi. Tutkimus auttoi meitä muotoilemaan Purina ja yhteiskunta‑lupauksiamme, jotka puolestaan ohjaavat liiketoimintaamme yrityksenä ja toimintaamme yksilöinä nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja Purina ja yhteiskunta -ohjelmasta