Edistää lemmikkien läsnäoloa työpaikoilla

Tavoitteemme

Vuoteen 2020 mennessä

Luomme 200 yhteenliittymää eri puolille Eurooppaa tukeaksemme toimistolemmikkialoitteita.

Näkökantamme

Johtavana lemmikkieläinyhtiönä haluamme tukea ihmisiä, jotta he voivat nauttia kaikista lemmikin omistamisen tuomista hyödyistä tässä alati muuttuvassa maailmassa. Lemmikkien tuominen työpaikalle on yksi tapa nauttia lemmikkien seurasta koko päivän ajan.

Tiedämme, että lemmikeillä on valtava positiivinen vaikutus henkiseen ja fyysiseen terveyteemme ja hyvinvointiimme, mutta pitkät työpäivät, kasvava kulutus ja väestön siirtyminen maaseudulta kaupunkeihin voi tehdä lemmikin sovittamisesta 2000-luvun elämäntapoihin vaikeaa.

Avasimme itse ovemme lemmikeille kaikkialla Euroopassa, ja nyt teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa kertoaksemme lemmikkien terveysvaikutuksista ja tehdäksemme lemmikkien omistamisesta helpompaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että rohkaisemme yrityksiä avaamaan ovensa lemmikeille.

Lemmikit Purinan toimistoissa

Uskomme vahvasti siihen, että ihmiset ja lemmikit ovat parempia yhdessä. Lemmikkien tuominen työpaikalle on selkeä osoitus siitä, miten intohimoisesti suhtaudumme lemmikkeihin ja Purinan arvoihin. Teemme paljon töitä muuttaaksemme kaikki Nestlé Purinan Euroopan-toimistot mahdollisimman lemmikkiystävällisiksi. Nelijalkaiset ystävämme ovat tuttu näky monissa toimistoissamme. Joissakin toimistoissa järjestetään kerran vuodessa päivä tai viikko, jolloin koirat saavat vierailla toimistolla, mutta yhä useammin Nestlén toimistoista löytyy vakituisia toimistokoiria.

Nestlé CSV:n pohjalta

Aina, kun mahdollista, markkinoilla toimiva Nestlé pyrkii liittymään Purinan joukkoon – ja on jo liittynytkin – toteuttaakseen tämän tavoitteen

Lue lisää Nestlé CSV:stä

Edistää lemmikkien läsnäoloa työpaikoilla

Lemmikkien tuominen työpaikalle on tassunhauskaa…

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan lemmikkinsä työpaikalle tuovat työntekijät kokevat vähemmän stressin oireita? Tai että lemmikkien oleskelu toimistossa rohkaisee terveeseen työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen?

Myös koirat hyötyvät työpaikalla oleskelusta. Ne pääsevät tutustumaan uusiin ihmisiin ja leikkimään muiden koirien kanssa samalla, kun saavat touhuta ja viettää enemmän aikaa omistajiensa kanssa. Pohjoismaissa Purinalla on ollut vakituisia toimistokoiria jo 10 vuoden ajan. Vuonna 2015 Ison-Britannian pääkonttorista tuli Nestlén ensimmäinen täysin koiraystävällinen toimisto. Jos haluat lukea lisää Purinan Pets at Work -ohjelmasta, klikkaa tästä.

Pets at Work -ohjelman ansiosta kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus tuoda nelijalkaiset ystävänsä töihin. Toivomme, että kokemustemme jakaminen rohkaisee muitakin yrityksiä avaamaan ovensa koirille! Liity Purinan Pets At Work -yhteenliittymään täällä.


Muut sitoumuksemme

Poistaa keinotekoiset väriaineet tuotteistamme

Monet tuotteistamme eivät sisällä keinotekoisia väriaineita. Vuoteen 2023 mennessä yksikään tuote ei sisällä niitä.

LUE LISÄÄ

Tarjota helposti ymmärrettäviä tuotetietoja ja lemmikinhoitoon liittyviä neuvoja

Me kannustamme kuluttajia tekemään tietoon perustuvia valintoja.

LUE LISÄÄ

Luoda työpaikkoja nuorille eri puolilla Eurooppaa

Tiedämme, että mahtavien ihmisten houkuttelu ja pitäminen on äärimmäisen tärkeää liiketoimintamme tulevaisuuden kannalta.

LUE LISÄÄ

Järjestää lapsille suunnattuja vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyviä ohjelmia

Haluamme opettaa yhä useammille eurooppalaisille lapsille, millainen on vastuullinen lemmikinomistaja.

LUE LISÄÄ

Toteuttaa vastuullista raaka-ainehankintaa

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että me ja raaka-ainetoimittajamme toimimme vastuullisesti ja kestävästi.

LUE LISÄÄ

Olla lemmikkien ravitsemuksen ja terveystutkimuksen johtava yritys

Lemmikkejä rakastavana yhtiönä pyrimme näyttämään esimerkkiä, kuinka lemmikit pidetään terveinä ja onnellisina. Tämä tapahtuu alan johtavan ravinnon ja lemmikkien ymmärtämisen kautta.

FIND OUT MORE

Pienentää lemmikkien liikalihavuuden riskiä ennaltaehkäisevien yhteistyöohjelmien kautta

Me Purinalla haluamme kasvattaa tietoisuutta lemmikkien liikalihavuudesta ja tehdä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa laatiaksemme kokonaisvaltaisia, ennaltaehkäiseviä ohjelmia.

LUE LISÄÄ

Parantaa Purinan pakkausten ympäristötehokkuutta

Meillä on velvollisuus pienentää ympäristövaikutuksiamme ja kannustaa kierrätykseen.

LUE LISÄÄ

Lemmikkien adoptoinnin tukeminen yhteistyön ja kumppanuuksien kautta

Haluamme auttaa yhä useampia lemmikkejä löytämään rakastavan kodin.

LUE LISÄÄ