#WeAreBetterWithPets

Kuvittele tulevaisuus, jossa lemmikit ja ihmiset ovat entistä parempia yhdessä ja jossa kaikki tunnustavat lemmikkien ihmisille tuomat hyödyt. Yhteiskunta, jossa lemmikkien panosta ja meidän huolenpitoamme kunnioitetaan. Voimme tehdä toistemme hyväksi niin paljon aina paremmasta terveydenhoidosta tyytyväisempiin työpaikkoihin – ja me haluamme toteuttaa tämän kaiken.

Kun sitoudut tekemään yhden asian, joka auttaa ihmisiä kokemaan lemmikkien tuomat hyödyt, voit olla osa kansanliikettämme ja auttaa meitä luomaan tulevaisuuden, jossa lemmikit ja ihmiset ovat parempia yhdessä. Samalla liityt tunnettujen ja samanhenkisten lemmikinomistajien joukkoon, joita olemme pyytäneet kertomaan oman lupauksensa. Näin edistämme lemmikkien tuomia hyötyjä.

Heart Icon

Purinan ihmiset: Lupauksemme

Kaikki Purinan työntekijät haluavat tulevaisuuden, jossa lemmikit ja ihmiset ovat parempia yhdessä. Tässä on joitakin lupauksiamme, joiden avulla tuo tulevaisuus toteutuu.

quote-top

minä lupaan jatkossakin levittää sanomaa siitä, millaisia positiivisia vaikutuksia koiran omistamisella on niin henkiseen kuin fyysiseen terveyteen

quote-bottom

Marie, Purina

quote-top

minä lupaan opettaa lapsilleni, miksi on tärkeää olla kiltti eläimille

quote-bottom

Linn, Purina

quote-top

lupaan viettää enemmän laatuaikaa kahden kissamme kanssa.

quote-bottom

Ludvig, Purina